Windows 11 geçilmeli mi?

Digga242

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 11'de yaşadığınız hatalar vs. nelerdir? Yükleyen arkadaşlar yazabilir mi? Geçiş yapmayı düşünüyorum da.

Kendi kendine Explorer yeniden başlıyor bazen.

Hayır hocam geçmeyin. Normalde geçin derdim fakat oyunlarda hatalara sebep oluyor. Windows 10'a geri dönmeye karar verdim.

Sorun yaşayan da var, yaşamayan da var. Açıkçası sızdığı günden beri kullanıyorum. Hiçbir büyük sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.

Her an her türlü sorun yaşanabilir 4 5 ay daha geçilmemesini tavsiye ederim.

Bence bir 6 ay beklemek lazım. Stabilleşir programların destekleri gelir.Özel kullandığınız programlar varsa hele hiç ellemeyin. Oyun, ofis falansa biraz beklemek mantıklı

Hayır hocam geçmeyin. Normalde geçin derdim fakat oyunlarda hatalara sebep oluyor. Windows 10'a geri dönmeye karar verdim.

Hocam bir tek bende mi olmuyor anlamıyorum Steam'de 30 tane oyun yükledim bir tanesinde bile açılmama sorunu olmadı veya hata.

Hocam bir tek bende mi olmuyor anlamıyorum Steam'de 30 tane oyun yükledim bir tanesinde bile açılmama sorunu olmadı veya hata.
Hocam Steam oyunlarında sıkıntı yok fakat Epic Games'ten indirdiğim GTA 5'de, veya Ghostrunner'da sıkıntı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…