Windows 11' geçilmeli mi?

Ben W11'den gayet memnunum daha hiç bir hata yaşamadım, menüleri vs. bence W10'a oranla çok daha modern ve güzel tasarlanmış.

Bence sisteminiz iyiyse geçmenizde hiç bir sakınca yok.

Bence Windows 10 desteği kapananaEki Görüntüle 1613128 kadar kal sonra geç. Windows 11 FPS düşürüyor..

Kardeşim iyi güzel araştırıyorsun da sonrasını neden araştırmıyorsun. Eğer bir şeyin bilgisi kesin değilse onu araştırırsın, güncel bir şey yayınlanmış mı bakarsın. Zaten haberin içeriğinde bir sonraki güncelleme ile düzeltileceğini açıklamışlar üstüne benim attığım haberde de bir sonraki güncelleme oluyor ve düzeltmişler. Bir bilgi veriyorsan en yeni kaynak var mı onu kontrol et sonra o bilgiyi ver.

Dosya Ekleri

• 1515.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu arada FPS düşmesi gibi bir olay ben yaşamadım belki sistemi kötü arkadaşlar yaşamış olabilir hatta oyunlarda 2-3 FPS arttı.

Ayrıca @ahmet_kıran, haber kaynağının ShiftDelete.Net olduğunu gizlesen de saklayamazsın. Gözüküyor. Ayrıca gizlemene de gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…