Windows 11 geçilmeli mi?

Makaleler
1
Çıktığı gün Windows 11 yüklemiştim ve yaklaşık 4-5 ay öncesine kadar kullandım. Sistemi güncellerken Windows 10 kurdum ve 11'in inanılmaz yavaş olduğunu fark ettim. O yüzden 10 da kaldım ama güncellemeyi otomatik yükledi ve sürekli 11 geçip geçmek istemediğimi soruyor. 11'in sorunları çözüldü mü? Geçmeye değer mi? Ryzen 5 5600, RX 6600, 16 GB RAM kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yalan söyleyeyim Windows 11'in bana pek bir katkısı olmadı.

Windows 11 her sistemde farklı tepkiler veriyor. AMD için ise düzeltmişler galiba.

Oyundan oyuna windows 11 windows 10 a göre daha fazla fps alabiliyo geçmek istiyosan geçebilirsin ben windows 11 kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum

Çıktığı gün performans olarak berbattı o nedenle yavaş çalışmıştır. Şu anlık üzerinden bir ton güncelleme geçti bir tane de büyük güncelleme aldı. İlk günkü haline göre iyi ancak hala bir 10 değil performans konusunda.

Windows bildirimleri beni o kadar çok taciz etti ki, en sonunda geçmiş bulundum... Düşüncelerim şöyle: Benim PC'de bir hız farkı olmadı fakat sevmediğim birçok yönü(görev çubuğunda uygulamaları ayrı ayrı görmeme izin vermiyor, başlat menüsü tasarımı tam bir saçmalık ve berbat), var ve bir faydasını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…