C CobraKai01 Yoctopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #11 Ben şahsen geçmeni tavsiye etmem. Windows 10 'da kal daha iyi.
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Nisan 2023 #12 arkadaşım geçmişti oyunlarda ciddi fps sıkıntısı çekmişti bence geçilmez
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #13 Gel, buyur, biz geçeli çok oldu.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 25 Nisan 2023 #14 Burak Reyiz23 dedi: Ama mavi ekran yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Atamyolundayız dedi: Mavi ekran almayı seviyorsan buyur gel. Genişletmek için tıkla... Windows 11 geçtiğimden beri gram mavi ekran yemedim. Eski laptobumda AMD sorunları düzelmişti. Şuan yeni laptoptayım. Intel zaten sıkıntısız. dadashaktan dedi: arkadaşım geçmişti oyunlarda ciddi fps sıkıntısı çekmişti bence geçilmez Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile geçilmeli. Yükseltme illaha ki performansı düşürür.
Burak Reyiz23 dedi: Ama mavi ekran yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Atamyolundayız dedi: Mavi ekran almayı seviyorsan buyur gel. Genişletmek için tıkla... Windows 11 geçtiğimden beri gram mavi ekran yemedim. Eski laptobumda AMD sorunları düzelmişti. Şuan yeni laptoptayım. Intel zaten sıkıntısız. dadashaktan dedi: arkadaşım geçmişti oyunlarda ciddi fps sıkıntısı çekmişti bence geçilmez Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile geçilmeli. Yükseltme illaha ki performansı düşürür.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 25 Nisan 2023 #15 Geçmeme sebebi şu anda Windows Defender'i bozdu Microsoft. Reddit'i araştırın görürsünüz. 491824 dedi: Windows 11 geçtiğimden beri gram mavi ekran yemedim. Eski laptopumda AMD sorunları düzelmişti. Şu an yeni laptoptayım. Intel zaten sıkıntısız. Temiz kurulum ile geçilmeli. Yükseltme illaki ki performansı düşürür. Genişletmek için tıkla... Hocam bende memnunum ama son güncelleme de bozdu Microsoft.
Geçmeme sebebi şu anda Windows Defender'i bozdu Microsoft. Reddit'i araştırın görürsünüz. 491824 dedi: Windows 11 geçtiğimden beri gram mavi ekran yemedim. Eski laptopumda AMD sorunları düzelmişti. Şu an yeni laptoptayım. Intel zaten sıkıntısız. Temiz kurulum ile geçilmeli. Yükseltme illaki ki performansı düşürür. Genişletmek için tıkla... Hocam bende memnunum ama son güncelleme de bozdu Microsoft.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 25 Nisan 2023 #16 Atamyolundayız dedi: Geçmeme sebebi şu anda Windows Defender'i bozdu Microsoft. Reddit'i araştırın görürsünüz. Hocam bende memnunum ama son güncelleme de bozdu Microsoft. Genişletmek için tıkla... Ben Kaspersky kullanıyorum. Defender kullanmıyorum. O yüzden bir sorun yok.
Atamyolundayız dedi: Geçmeme sebebi şu anda Windows Defender'i bozdu Microsoft. Reddit'i araştırın görürsünüz. Hocam bende memnunum ama son güncelleme de bozdu Microsoft. Genişletmek için tıkla... Ben Kaspersky kullanıyorum. Defender kullanmıyorum. O yüzden bir sorun yok.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 25 Nisan 2023 #17 Atamyolundayız dedi: Geçmeme sebebi şu anda Windows Defender'i bozdu Microsoft. Reddit'i araştırın görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Renklendirmesini bozdu onun dışında sorun yok Defender normal bir şekilde çalışıyor rengi dert etmeyin PC'yi korusun yeter Microsoft düzeltir onu.
Atamyolundayız dedi: Geçmeme sebebi şu anda Windows Defender'i bozdu Microsoft. Reddit'i araştırın görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Renklendirmesini bozdu onun dışında sorun yok Defender normal bir şekilde çalışıyor rengi dert etmeyin PC'yi korusun yeter Microsoft düzeltir onu.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 25 Nisan 2023 #18 4K KESİTLER dedi: Renklendirmesini bozdu onun dışında sorun yok Defender normal bir şekilde çalışıyor rengi dert etmeyin PC'yi korusun yeter Microsoft düzeltir onu. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanın, oyunlarda hiç FPS düşürmüyor. PC'de yok gibi. Veya direkt kapatıp tarayıcıda adblock kullanın.
4K KESİTLER dedi: Renklendirmesini bozdu onun dışında sorun yok Defender normal bir şekilde çalışıyor rengi dert etmeyin PC'yi korusun yeter Microsoft düzeltir onu. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanın, oyunlarda hiç FPS düşürmüyor. PC'de yok gibi. Veya direkt kapatıp tarayıcıda adblock kullanın.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #19 Bence 2024 kadar bekleyin zaten 2025 te desteği kesecekler galiba, o zamana kadar Windows 11'i düzelteceklerdir (herhalde).
Bence 2024 kadar bekleyin zaten 2025 te desteği kesecekler galiba, o zamana kadar Windows 11'i düzelteceklerdir (herhalde).
Delibedrix Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #20 Bence güzel bir sürüm yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir tek şöyle bir sorun oldu. EA Play uygulamasında uyumluluk sorunu oldu yaklaşık 1 ay uygulamayı kurmak için uğraştım, fakat sonrasında sistem güncellemesi geldi ve bu sorun çözüldü.
Bence güzel bir sürüm yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir tek şöyle bir sorun oldu. EA Play uygulamasında uyumluluk sorunu oldu yaklaşık 1 ay uygulamayı kurmak için uğraştım, fakat sonrasında sistem güncellemesi geldi ve bu sorun çözüldü.