Windows 11 geçilmeli mi?

virtualdestiny

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Patriot M.2 P300 512GB SSD
Ekran kartı
AMD Radeon RX 5500 XT 8GB
Anakart
PRİME A520M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Sizce bu sistemle Windows 11 geçmeli miyim bazı sorunlar alıyorum 10 da 11 de iyi performans alır mıyım?

Son düzenleme:
Sizce bu sistemle Windows 11 geçmeli miyim bazı sorunlar alıyorum 10 da 11 de iyi performans alır mıyım? (Başlığı yanlış yazmışım)

Siz bence tüm ürünlerin bir yorumuna bakın sonra tüm güçler beraber gelirse iyi olur mu diye düşünün bir de Windows 11'e dayanıklımı onu düşünün ve hazırsınız.

He Windows 11 uyumlu mu ona da bakmak gerekir.

Geçebilirsin bence FPS problemi yaratmadı bana hiç.

Siz bence tüm ürünlerin bir yorumuna bakın sonra tüm güçler beraber gelirse iyi olur mu diye düşünün bir de Windows 11'e dayanıklımı onu düşünün ve hazırsınız.

Bence tatminkar bir performans alırsınız. Geçilebilir diye düşünüyorum.

Hemen hemen herkes geçti zaten mecburen Windows 10 desteği keseceği için geçilmesi gerekiyor. Eskisi gibi o çok büyük problemler ortadan kalktı zaten.

Çok anormal sorunlar alıyorum belki geçersem düzelir diye düşündüm internet hatası falan alıyorum ama hala oyun oynamaya devam edebiliyorum mesela.

Çok anormal sorunlar alıyorum belki geçersem düzelir diye düşündüm internet hatası falan alıyorum ama hala oyun oynamaya devam edebiliyorum mesela.

Windows 10 desteğide sona eriyor bence geç Windows 11'e ben Windows 7 deyim mükemmel çalışıyor ama

Geç Windows 10'dan bir farkı yok tek kötü özelliği sağ tık basınca çıkan menüye alışamamış olmam.

Windows 11 geçtikten sonra sistemdeki tüm driverları en son sürüme getirin

Yıllardır 10 kullanıyorum baya alıştım ama mecbur geçicez 10 desteği bitti o yüzden geçmek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…