Windows 11 geçilmeli mi?

Hemen hemen herkes geçti zaten mecburen Windows 10 desteği keseceği için geçilmesi gerekiyor.

Hemen hemen herkes geçti demek doğru olmaz. Yeni bilgisayarlar Windows 11'le geldiği için öyle görünüyor. Şu an 2024 verilerine göre 240 milyona yakın eski bilgisayarda halen Windows 10 kullanılıyor. Microsoft tarafından desteği kesilse bile bu kullanılamayacağı anlamına gelmiyor. Ortada mecburluk bir durum yok.

10'un desteği az kaldı bitti sayılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi güvenlik açıklarının oluşacağını göz ardı edersek evet mecbur değil.

Zaten siz de fark ettiyseniz site de tonlarca bu tip konulardan var. Windows 10 desteği kestikten sonra muhtemelen yaşanacak sorunlar olacaktır. Güvenlik açıklarını göz önünde bulundurmak gerek. Arkadaşın kendi bileceği iş tabii ona karışamayız. Eylül ekim gibi zaten hemen hemen herkes Windows 11'e geçmiş olacak. Ben zaten ilk çıktığı günden beridir geçiş yapmıştım evet sorunlar oldu ama Update ile düzelttiler. Ortadan birçok sorun da kalktı. Kusura bakmayın evet ama iler de geçmek mecburi olacak.

Aynen öyle hocam mecbur geçicez. Zaten bir kaç sene geçsin oluşacak güvenlik açıklıklarından ne demeye çalıştığımızı anlarlar.

Tabii güvenlik açıklarının oluşacağını göz ardı edersek evet mecbur değil.

Performans olarak sorun yasar mıyım bu sistemle tek sıkıntım o ya veya daha iyi mi performans alırım.

Artık depresyona girdim ben Windows 1.0'a gidiyorum.

Performans olarak sorun yasar mıyım bu sistemle tek sıkıntım o ya veya daha iyi mi performans alırım.

Daha iyi alırsın eğer elindeki ürünler Windows 11 uyumlu, güzel puanlı ve güçlüyse.

Tabii güvenlik açıklarının oluşacağını göz ardı edersek evet mecbur değil.

Windows 7'de olduğu gibi Windows 10'da da ücretsiz şekilde ESU ile güncelleme almaya devam edebilirsiniz. 2. seçenek olarak Windows 10 LTSC 2021 kurulabilir, 2029'a kadar güncelleme alacak. 3. seçenek olarak da vxkex kullanılarak uygulamaların desteği kesilse bile güncel sürümleri kurulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…