Windows 11 geçme vakti geldi mi?

mertcan2425

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3060 12 GB
Anakart
A520M K Gigabyte
İşlemci
Ryzen 5 5500
Başlıkta da belirttiğim gibi sizce Windows 11 geçme vakti geldi mi?
Daha doğrusu stabil mi Windows 10 gibi.

23H2 güncellemesiyle birlikte birçok eksiği giderildi. Üzmez gibi. Geçebilirsiniz.

Geç kalmışsınız diyebilirim.

23H2 güncellemesiyle birlikte birçok eksiği giderildi. Üzmez gibi. Geçebilirsiniz.

Zamanında geçtiğimde çok rahatsız ediciydi özellikle uygulama ve klasör açtığımda sanki Windows 10 gibi akıcılık yok gibiydi. Şu an bu gibi sorunlar çözüldü mü peki.

32 GB olmadan geçilmez çok RAM yiyor.

Zamanında geçtiğimde çok rahatsız ediciydi özellikle uygulama ve klasör açtığımda sanki Windows 10 gibi akıcılık yok gibiydi. Şu an bu gibi sorunlar çözüldü mü peki.

Akıcılık vb çok iyi ama boşta 8 GB RAM yiyor.

32 GB olmadan geçilmez çok RAM yiyor.

Akıcılık vb çok iyi ama boşta 8 GB RAM yiyor.

Bende geçtim 23H2 sürümüne deneme amaçlı daha sonradan geri Windows 10 geçtim o kadar abartı değildi Windows 10'a göre evet daha çok RAM yiyor ama o kadar değil.

Peki şöyle sorayım bir de ISO yazmak için kendi aracını kullanayım yoksa Rufus mu hangisi daha sağlıklı olur.

Huawei D16 laptobuma geçen hafta format attım ve hadi ulan geçeyim bari dedim fakat pc çok ağırlaştı. Yazılımcıyım ve büyük projelerde yok şuan ama ona rağmen derlerken ya da alt tab diğer sekmelere geçerken baya ağır. Sizin kasanız benimkinden kat kat güçlü ama açıkçası beni pişman etti baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…