Windows 11 geçme vakti geldi mi?

Windows 11 disk görüntüsü dosyasını güvenilir bir kaynaktan, özellikle Microsoft'un kendi sitesinden edindiğinizden emin olun. Bellek konusuna gelince kaç GB bellek kullandığından ziyade % kaç bellek kullandığına dikkat edin. @Finestriker'un paylaştığı ekran görüntüsünde 16 GB belleği olan sistemde %18 bellek kullanımı söz konusuyken benim 64 GB belleği olan sistemimde de birbirine çok yakın olan %16 bellek kullanımı söz konusu. O nedenle korkmayın. Deneyin. Beğenmezseniz zaten Windows 10'a geri dönmek çok kolay.
Windows 11'i indirin - Microsoft.com

Eksik inmiş olabilir hocam bende böyle problem olmadı.

İlk yükleme ekranında işlem bittiğinde yeniden başlatma yazısı geldiğinde flash belleği çıkarın.

Nasıl yani komple bittikten sonra çıkarıyorum genelde flash belleği yani masaüstüne geldikten sonra bundan dolayı mı sorun oldu yani.

Bahsettiğiniz gibi zaten kendi sitesinden indirip Rufus ile yazdım USB belleğe fakar dedğim gibi kurulum sonrası hazırlanıyor ekranında hata veriyor Windows yükleme hatası diye donanımlarımı test ettim hiçbir donanımda sorun çıkmadı Windows 10 kurdum hiçbir sorunda olmadı.

Ha yok açılıyorsa fikrim yok hocam ama önerim ilk kurulum bittiğinde yeniden başlatmak için süre verdiğinde flash belleği çıkarın takılı kalmasına gerek yok çünkü zaten yükleme işlemi bitmiş oluyor sadece kurulumu yapma işlemi kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…