proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 23 Eylül 2022 #1 RAM 4 SSD veya HDD modeli 500 Gb Blue Hdd İşlemci Intel(R) Celeron(R) CPU N2830 @ 2.16GHz Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 11 yapmak istiyorum sizce sistemim yeterli mi sormak istedim Windows 11 tatmin ediyor beni de Galiba HDD lazım oluyor Windows 11 için şöyle durumunu SS olarak atayım.
Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 11 yapmak istiyorum sizce sistemim yeterli mi sormak istedim Windows 11 tatmin ediyor beni de Galiba HDD lazım oluyor Windows 11 için şöyle durumunu SS olarak atayım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.864 Çözümler 244 23 Eylül 2022 #2 proyic dedi: Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 11 yapmak istiyorum sizce sistemim yeterli mi sormak istedim Windows 11 tatmin ediyor beni de Genişletmek için tıkla... Etmez hocam RAM düşük HDD kullanıyorsun SSD olması bir tık arttırabilir. RAM'in 8 olması gerek bence minimum.
proyic dedi: Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 11 yapmak istiyorum sizce sistemim yeterli mi sormak istedim Windows 11 tatmin ediyor beni de Genişletmek için tıkla... Etmez hocam RAM düşük HDD kullanıyorsun SSD olması bir tık arttırabilir. RAM'in 8 olması gerek bence minimum.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 23 Eylül 2022 #3 HaciOsman dedi: Etmez hocam RAM düşük HDD kullanıyorsun SSD olması bir tık arttırabilir. RAM'in 8 olması gerek bence minimum. Genişletmek için tıkla... Geçsem donmalar mı yaşarım diyorsunuz sadece 1 oyun indiriceğim zaten. Sitede baktım ama çok bir şey anlamadım 4 GB RAM uyumlu yazıyordu onun için konu açmıştım hocam yani kasma donma olmazsa geçerim.
HaciOsman dedi: Etmez hocam RAM düşük HDD kullanıyorsun SSD olması bir tık arttırabilir. RAM'in 8 olması gerek bence minimum. Genişletmek için tıkla... Geçsem donmalar mı yaşarım diyorsunuz sadece 1 oyun indiriceğim zaten. Sitede baktım ama çok bir şey anlamadım 4 GB RAM uyumlu yazıyordu onun için konu açmıştım hocam yani kasma donma olmazsa geçerim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.864 Çözümler 244 23 Eylül 2022 #4 proyic dedi: Geçsem donmalar mı yaşarım diyorsunuz sadece 1 oyun indiriceğim zaten. Genişletmek için tıkla... Yaşarsın hocam HDD ile daha da yaşarsın.
proyic dedi: Geçsem donmalar mı yaşarım diyorsunuz sadece 1 oyun indiriceğim zaten. Genişletmek için tıkla... Yaşarsın hocam HDD ile daha da yaşarsın.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 23 Eylül 2022 #5 HaciOsman dedi: Yaşarsın hocam HDD ile daha da yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 açılışta 3 saniye ile açılıyor sürümden mi kaynaklanıyor. Windows 10 geçsem kasar mı peki.
HaciOsman dedi: Yaşarsın hocam HDD ile daha da yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 açılışta 3 saniye ile açılıyor sürümden mi kaynaklanıyor. Windows 10 geçsem kasar mı peki.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.864 Çözümler 244 23 Eylül 2022 #6 proyic dedi: Windows 8.1 açılışta 3 saniye ile açılıyor sürümden mi kaynaklanıyor. Windows 10 geçsem kasar mı peki. Genişletmek için tıkla... 8.1 hafif kalıyor ondan hocam sürüm Windows 10-11 içinde çok eklenti var.
proyic dedi: Windows 8.1 açılışta 3 saniye ile açılıyor sürümden mi kaynaklanıyor. Windows 10 geçsem kasar mı peki. Genişletmek için tıkla... 8.1 hafif kalıyor ondan hocam sürüm Windows 10-11 içinde çok eklenti var.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 23 Eylül 2022 #7 HaciOsman dedi: 8.1 hafif kalıyor ondan hocam sürüm Windows 10-11 içinde çok eklenti var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki 8 GB RAM taksam açar mı?
HaciOsman dedi: 8.1 hafif kalıyor ondan hocam sürüm Windows 10-11 içinde çok eklenti var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki 8 GB RAM taksam açar mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.864 Çözümler 244 23 Eylül 2022 #8 proyic dedi: Anladım hocam. Peki 8 GB RAM taksam açar mı? Genişletmek için tıkla... HDD'yi SSD yaparsan bir tık verim alabilirsin. Öyle o kadar çok alamazsın işlemcinde zayıf.
proyic dedi: Anladım hocam. Peki 8 GB RAM taksam açar mı? Genişletmek için tıkla... HDD'yi SSD yaparsan bir tık verim alabilirsin. Öyle o kadar çok alamazsın işlemcinde zayıf.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 23 Eylül 2022 #9 HaciOsman dedi: HDD'yi SSD yaparsan bir tık verim alabilirsin. Öyle o kadar çok alamazsın işlemcinde zayıf. Genişletmek için tıkla... Anladım iyi günler teşekkür ederim.
HaciOsman dedi: HDD'yi SSD yaparsan bir tık verim alabilirsin. Öyle o kadar çok alamazsın işlemcinde zayıf. Genişletmek için tıkla... Anladım iyi günler teşekkür ederim.
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 23 Eylül 2022 #10 Yani eskiden 1000 motorlu ufak arabalar olurdu. Ona tıka basa adam doldurup gittiğinizi düşünün.