Windows 11 geçmek mantıklı mı?

ErenZy37

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar biraz sıkıldım ve farklılık istedim bir anda Windows 11 geçmeyi düşündüm ama önce sizlere danışmak istedim.

Windows 11 ile Windows 10 arasında şu an FPS farkı var mıdır? Tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Sistem 16 GB RAM RX 6500 XT R5 5500.

Geç hocam. Uzun süredir kullanıyorum. Performansta artış yaşadım.

Tasarım ve arayüz konusunda da benim çok hoşuma gidiyor. Zaten Windows 10'un güncelleme desteği bu yılın sonunda kesilecek.

Selamlar biraz sıkıldım ve farklılık istedim bir anda Windows 11 geçmeyi düşündüm ama önce sizlere danışmak istedim.

Windows 11 ile Windows 10 arasında şu an FPS farkı var mıdır? Tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Performans ve kullanımda çok zorluk çıkartıyor, Windows 10'da çatır çatır oynadığım oyunları W11 de daha düşük grafiklerle oynuyorum. Ayrıca bir sürü hata ve problem çıkartıyor. Ama ben yine de kullanmak istiyorum diyorsanız tiny 11 kurup deneyebilirsiniz. Hem sonrasında geri dönüşünüz daha rahat olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum AM4 platformu için aman aman bir optimizasyon farkı hissedeceğini sanmıyorum, bu soruyu AM5 bir sistemin olsa kesinlikle geç olarak cevaplardım fakat AM4 için driver uyumluluğu ve diğer detaylar Windows 10 da sana gayet yeterli gelecektir. Hatta W11'e geçmek arka plan uygulamalarının daha fazla olmasından kaynaklı herkes daha iyi dese de oyunlarda gözle görülür farklılıklar olumsuz yönde olacaktır.

Performans ve kullanımda çok zorluk çıkartıyor, Windows 10'da çatır çatır oynadığım oyunları W11 de daha düşük grafiklerle oynuyorum. Ayrıca bir sürü hata ve problem çıkartıyor. Ama ben yine de kullanmak istiyorum diyorsanız tiny 11 kurup deneyebilirsiniz. Hem sonrasında geri dönüşünüz daha rahat olur.
o yüzden kararsız kaldım ve forum açma ihtiyacı duydum x kişisi çok iyi performans artırıyo geç diyor y kişisi geçme diyor arada kaldım

Sistemimiz yeterli Windows 11 için. Ayrıca Windows 10 ile 11 arasında en fazla 3-5 FPS olur.

RDR2'yi 65 FPS ile oynamakla 60 altı FPS'de oynamak arasında ciddi fark olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı