batufpsz Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #1 Başlıkta yazdığım gibi %46 da kaldı, 1 saattir bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2025
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 950 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 16 Ekim 2025 #2 Bir süre sonra yükleniyor diye hatırlıyorum.
batufpsz Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #3 1Ryomen Sukuna dedi: Bir süre sonra yükleniyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam, bayağıdır bekliyorum.
1Ryomen Sukuna dedi: Bir süre sonra yükleniyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam, bayağıdır bekliyorum.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.366 Çözümler 57 16 Ekim 2025 #4 batufpsz dedi: Başlıkta yazdığım gibi %46 da kaldı, 1 saattir bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet hızı depolama birimi gibi gibi etkenlerle uzayabilir. Sabırla bekleyin hiç olmazsa geri dönüş yapın.
batufpsz dedi: Başlıkta yazdığım gibi %46 da kaldı, 1 saattir bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet hızı depolama birimi gibi gibi etkenlerle uzayabilir. Sabırla bekleyin hiç olmazsa geri dönüş yapın.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.173 Makaleler 1 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #5 Temiz kurulum en güzeli hocam. Keşke yükseltme değil de temiz sıfırdan kurulum yapsaydınız.
batufpsz Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #6 KafadanKontak dedi: Temiz kurulum en güzeli hocam. Keşke yükseltme değil de temiz sıfırdan kurulum yapsaydınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yoktu çok fazla, bilseydim temiz kurulum yapardım. 3-4 saat sürdü kurması şu anda sorunsuz kullanıyorum.
KafadanKontak dedi: Temiz kurulum en güzeli hocam. Keşke yükseltme değil de temiz sıfırdan kurulum yapsaydınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yoktu çok fazla, bilseydim temiz kurulum yapardım. 3-4 saat sürdü kurması şu anda sorunsuz kullanıyorum.