Windows 11 geçtikten sonra Microsoft Store açılmıyor

Çalıştır'ı açıp services.msc yazın(ya da arama kısmına hizmetler yazın), ardından belirttiğim hizmetleri açıp bilgisayarı yeniden başlatın.

Ayarlar açık duruyor yeniden başlatmaya gerek duymadım. Store tekrar silip nasıl yapabilirim o PowerShell için gösterdikleri kod ile mi yapacağım tekrar?

Ayarlar açık duruyor yeniden başlatmaya gerek duymadım. Store tekrar silip nasıl yapabilirim o PowerShell için gösterdikleri kod ile mi yapacağım tekrar?

Onu tam bilmiyorum hocam, isterseniz yeni konu açabilir, veyahut internetten araştırabilirsiniz.

Onu tam bilmiyorum hocam, isterseniz yeni konu açabilir, veyahut internetten araştırabilirsiniz.

Ben en iyisi biraz daha araştırayım hocam duruma göre yeni konu açabilirim tekrar format atma tarafında değilim virüs girmiştir düşüncesi ile ESET ile tarattım derinlemesine fakat bir tehdit bulamadı. Teşekkürler yine de hocam.

Virüs girmesi zaten çok düşük ihtimal, yeni yükseltmişsiniz sistemi. Önceki sistemden bulaşacağını sanmiyorum.

Virüs girmesi zaten çok düşük ihtimal, yeni yükseltmişsiniz sistemi. Önceki sistemden bulaşacağını sanmiyorum.

Yeni setup geçtiğim için SSD biçimlemiştim sonra ise USB yoluyla 10 kurup ayarlardan desteklediğini öğrenince 11 kurmuştum kurunca da .old klasörünü silmiştim yer kapladığı için. Dediğim gibi düzelmiştir 2021-2022 yılına göre bir şans verip deneyeyim dedim sonuç ortada hocam 24H2 ile bazı haberler duydum bayağı hata kaynıyormuş iyi ki kurmamışım.

24H2 rezalet zaten, 23H2 daha iyi şu an için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…