clkagan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 182 Yer Balıkesir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10400F, Galax RTX4060, 16GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Şu an bilgisayarda Windows 11 için her şey tamam iken güncelleme gelmedi, indirmek istiyorum ama bilgisayardaki dosyalar sıfırlansın istemiyorum, yardım eder iseniz müteşekkir olurum.
Şu an bilgisayarda Windows 11 için her şey tamam iken güncelleme gelmedi, indirmek istiyorum ama bilgisayardaki dosyalar sıfırlansın istemiyorum, yardım eder iseniz müteşekkir olurum.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 6 Ekim 2021 #2 Buradan yükleme yardımcısını kurunuz. Windows 11'i indirin
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #3 İSO ile yükleyin yada Download Windows 11 bu program ile yükselt seçeneği işaretle hiç bir dosyanı ve uygulamanı kaybetmessin.
İSO ile yükleyin yada Download Windows 11 bu program ile yükselt seçeneği işaretle hiç bir dosyanı ve uygulamanı kaybetmessin.
clkagan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 182 Yer Balıkesir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10400F, Galax RTX4060, 16GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 waxon dedi: ISO ile yükleyin ya da Download Windows 11 bu program ile yükselt seçeneği işaretle hiçbir dosyanı ve uygulamanı kaybetmessin. Genişletmek için tıkla... Eminiz değil mi bilgisayarda tek bir dosya silinse sıkıntı.
waxon dedi: ISO ile yükleyin ya da Download Windows 11 bu program ile yükselt seçeneği işaretle hiçbir dosyanı ve uygulamanı kaybetmessin. Genişletmek için tıkla... Eminiz değil mi bilgisayarda tek bir dosya silinse sıkıntı.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #5 clkagan dedi: Eminiz değil mi bilgisayarda tek bir dosya silinse sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Siz yinede bulut'a yada bir belleğe dosyalarınızı yedekleyin, kurulum sırasında olacak bir elektrik kesintisi herşeyi altüst edebilir.
clkagan dedi: Eminiz değil mi bilgisayarda tek bir dosya silinse sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Siz yinede bulut'a yada bir belleğe dosyalarınızı yedekleyin, kurulum sırasında olacak bir elektrik kesintisi herşeyi altüst edebilir.