Windows 11 genel sürüm için yeni Dosya Gezgini'nin daha modern halini indirme

neXusTS

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
23H2 ile geleceğini söylenen şu an beta sürümünde test edilen yeni Dosya Gezgini'nin daha modern halini indirme yolunu göstereceğim. Normalde bu uygulama bedavaydı ama sonradan güncellenerek paralı yapıldı. Fiyatı 25 TL. Ama önceden indirmiş olan varsa para ödemeden kullanabilirsiniz. Almadıysanız aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz. Varsayılan Dosya Gezgini olarak da ayarlayabilirsiniz. Ekran görüntülerini de aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 11 21h2'de çalışır mı?

Çalışır ise kurmak isterim.

Windows 11 21h2'de çalışır mı?

Çalışır ise kurmak isterim.

Muhtemelen çalışır ama Windows'un dosya Gezginine göre açılışı biraz yavaş bu yüzden kaldırdım ben ama arayüzü güzel yapılmış. Umarım Windows da 23H2 ile gelecek olan Dosya Gezgininde Hızlı Erişimde açık olan bölümün Windows rengi çizgisini ekler, disk görünüşünü ve disk seçeneklerini değiştirir.

Ben de kullanmıştım bunu, biraz hantal çalışıyor diye vazgeçtim. Windows explorer'ı bunun gibi yapsalar muhteşem olurdu.

Ben de kullanmıştım bunu, biraz hantal çalışıyor diye vazgeçtim. Windows Explorer'ı bunun gibi yapsalar muhteşem olurdu.

Zaten 23H2 ile gelen Dosya Gezgini'nin Adres çubuğu ve Arama kutusu FilesApp'den alınma Microsoft'un bazı tanıtımlarında da Hızlı erişim için Windows vurgu desteği mevcut (Copilot ve Dev Home tanıtım videosunda) ama henüz ekleyemediler. FilesApp'de mevcut, Geri bildirim göndermiştim Değerlendirmişlerdi umarım eklerler. Bende Hantal olduğu için kaldırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…