Windows 11 gereksiz uygulama kurmadan nasıl kurulur?

caglar_universal

Centipat
Makaleler
1
Yer
Ohio
W11 de çok gereksiz uygulamalar beraberinde kuruluyor. Bunu nasıl engellerim? Modifiyeli W11 varsa eğer güvenli ise buraya atabilirsiniz, gereksiz uygulamaları istemememin sebebi arkada önemli bileşenleri tüketiyor özellikle işlemci. Bu saçmalıktan nasıl kurtularak W11 kurarım?

YouTube videoları sana Windows işletim sistemini bazı programlar ile nasıl kırpacağını öğretilir. Hatta Türkçe olanlar bile mevcut. Uğraşmak istemez isen OgnitorenKS, DarkOS, Ghost Spectre vb. kırpılmış sürümler mevcut. Donanımın veya kullandığın programlar özellikle Windows 11 kullanmanı gerektirmiyorsa Windows 10 ile devam etmeni öneririm. Eğer bilgisayarın gerçekten kötüyse 8.1 veya Linux dağıtımlarına geçmeni öneririm.

A750 sistem aldık Intel'in Windows 11 üzerinde yoğunlaştığına dair forumdan bilgi ve fikir aldım üstüne Microsoft dahil Windows 11'e yoğunlaştığını söylediler. Bu yüzden kararımı windows 11 olarak değiştirdim. Ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini dikkate alıp öyle hareket edeceğim.

Gereksiz uygulamaları Revo Uninstaller ile kaldırıyorum ben ve arkadaşında dediği gibi modlu Windows sürümlerinide kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…