thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi takılı kaldı. Fakat mouse imleci ekranda duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Formatsız bundan kurtulma yolu var mıdır?
Başlıkta da belirttiğim gibi takılı kaldı. Fakat mouse imleci ekranda duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Formatsız bundan kurtulma yolu var mıdır?
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #2 thinxs dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi takılı kaldı. Fakat mouse imleci ekranda duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Formatsız bundan kurtulma yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam driverlarınız güncel mi? Son düzenleme: 1 Ekim 2025
thinxs dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi takılı kaldı. Fakat mouse imleci ekranda duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Formatsız bundan kurtulma yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam driverlarınız güncel mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.035 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #3 Geri yükleme sağlıklı değil ve karşılaştığın sorun çok sık yaşanan bir sorun. Neden geri yükleme yapmak istiyorsun ?
Geri yükleme sağlıklı değil ve karşılaştığın sorun çok sık yaşanan bir sorun. Neden geri yükleme yapmak istiyorsun ?