Windows 11 geri yükleme işlemi kısmında takıldı

Cypery

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm herkese. W11 de geri yükleme noktasına bazı sebeplerden dolayı dönüş yapmak istedim. Ancak 1-1.5 saattir görseldeki aşamada kaldı. Anormal bir durum mudur bekleyeyim mi?

Dosya Ekleri

• IMG20241019194641.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 58
Selamünaleyküm herkese. W11 de geri yükleme noktasına bazı sebeplerden dolayı dönüş yapmak istedim. Ancak 1-1.5 saattir görseldeki aşamada kaldı. Anormal bir durum mudur bekleyeyim mi?

Anormal durum normalde Windows 11 30 dakikada buradan çıkması gerekiyor sistem dosyalarin bozulmuş olabilir.

Anormal durum normalde Windows 11 30 dakikada buradan çıkması gerekiyor sistem dosyalarin bozulmuş olabilir.
Hocam peki kapatsam açsam pc çöker mi tekrar başlatayım geri dönüş işlemini

Hocam peki kapatsam açsam PC çöker mi tekrar başlatayım geri dönüş işlemini.

Zaten ilerlemeyecek işlem kapatın yeniden başlatin herhangi bir durum olursa format USB'si ile bilgisayar onar da başlangıç onar yapabilirsn.

Zaten ilerlemeyecek işlem kapatın yeniden başlatin herhangi bir durum olursa format USB'si ile bilgisayar onar da başlangıç onar yapabilirsn.
Pc yi yeniden başlattım ilginç şekilde sistem geri dönüşü tamamlamış. Olayı çözemedim ama yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…