Windows 11 geri yükleme noktası ekran siyahken nasıl kullanılabilir?

xeravlr

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 sistemimde CRU ile çözünürlük oluştururken yanlışlıkla tüm çözünürlükleri sildim.
Geri getirmekle uğraşırken 1920x1080 240Hz olacak şekilde ayar yaptım ve sistemim siyah ekrana büründü, no signal hatası alıyorum.
Geri yükleme noktası oluşturmuştum fakat ekran simsiyahken nasıl geri döneceğimi bilmiyorum. BIOS ve türevlerine girebiliyorum.

Windows'un önyükleme ekranını görebiliyorsanız eğer tam önyükleme esnasında bilgisayarı yeniden başlatın veya kapatın, bu şekilde otomatik onarıma girene kadar birkaç defa yapın en sonunda önyükleme kısmında Otomatik Onarıma Hazırlanıyor yazısını göreceksiniz, oradan güvenli moda geçip CRU reset yapmanız veya monitörleri manuel olarak kaldırmanız gerekli.

Bu ekranda ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 4
Bu ekranda ne yapayım?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 4
  • image.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 4
F1'e basın daha sonrasında sorun gidermeye girin. Başlangıç ayarlarına tıklayıp reset attırın daha sonrasında size modları sıralayacak. 4'e basarak güvenli moda girebilirsiniz.
f1 basıp o ekrana girdikten sonra no signal diyor ve siyah ekranda kalıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…