Windows 11 gezgini sürekli yeniden başlıyor

kungormus

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5 11300H
Merhaba arkadaşlar, 1-2 ay önce yeni bir laptop aldım, Windows 11 var. Masaüstümde Windows 10 kullanıyordum, Windows ile mi ilgili anlayamadım ama Windows Gezgini sürekli çöküyor 5-10 dk aralarla. Alttaki görev çubuğu yok olup yeniden geliyor. Hani Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlat deriz de gider gelir ya aynen o oluyor. Olmadan önce de mouse bir süre kasıyor gibi oluyor. Bunun nedeni nedir acaba?

Windows 11 güncel mi? İlk çıktığı zamanlar böyle sorunları vardı güncellemeler ile çözdüler. Eğer eski sürüm kullanıyorsanız o yüzden bu sorunları yaşıyor olabilirsiniz.

Windows 11 güncel mi? İlk çıktığı zamanlar böyle sorunları vardı güncellemeler ile çözdüler. Eğer eski sürüm kullanıyorsanız o yüzden bu sorunları yaşıyor olabilirsiniz.

Evet sürekli güncel tutmaya çalışıyorum. Şu an en güncel sürümde. İlk zamanlarda yoktu, güncellemeleri yaptıktan 1 hafta sonra falan böyle olmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…