Windows 11 Ghost Spectre güvenilir mi?

Bazıları açık kaynak kodlu olarak paylaşılıyor diye biliyorum, AtlasOS mesela bunlardan birisi ama Ghost Spectre'yi bilemem çok kullandım bir problem vs yaşamadım tam tersi normal ISO'lara göre aşırı iyi performans gösteriyor.
Anlamadığınız şey şu. Adam o açık koda herşeyi koymuyabiliyor. Bu tamamen kapalı kaynak kodlu olan bir gömülü sistem. Adı üstünde işletim sistemi. Nasıl anlatabilirim başka.

Ben kullanıyorum ama Windows 11 Ghost Spectre.

Kullanıyor olman bir şey değiştirmiyor güvenli olmasa bile kolay kolay anlayamazsın bunu. Arkadan belki de gizlice bilgilerini çekiyor. Ben Windows'un güvenlik politikalarını ihlal etmeyen atlas OS ve ReviOS gibi yazılımları kullanıyorum ama onları kullanırken dahi Bilgisayar'a kredi kartı kullanımı gibi veya daha önemli işlemler yapmıyorum.

Güvenilir değil. Sırf 2-3 FPS yüksek alacaksınız diye bilgilerinizi kaptırmayın.

Kullanıyor olman bir şey değiştirmiyor güvenli olmasa bile kolay kolay anlayamazsın bunu. Arkadan belki de gizlice bilgilerini çekiyor. Ben Windows'un güvenlik politikalarını ihlal etmeyen atlas OS ve ReviOS gibi yazılımları kullanıyorum ama onları kullanırken dahi Bilgisayar'a kredi kartı kullanımı gibi veya daha önemli işlemler yapmıyorum.
Ghostspectre ben de kullandım uzun bir süre hatta çok da memnundum ama yine de güven olmuyor işte yine aynı şekilde bilgisayara hiç önemli bilgilerimi girmedim

Ben zaten önemli bilgilerim yok zaten yapay zeka yapıyorum.

Eğer sistemde casus yazılım olmadığından %100 eminseniz (örneğin, güvenilir bir kaynaktan indirildi ve kapsamlı bir taramadan geçti), Comodo antivirüs ve doğru güvenlik alışkanlıkları ile Ghost Spectre'yi güvenle kullanabilirsiniz. ChatGPT dedi. Comodo antivirüs yükleyin bitsin.

Alın YouTube kanalı.

Eee normal Windows 11 zaten Microsoft verilerimizi gizlice alıyor ne anlıyorsunuz ghost kullanın be.

Napıyon şimdi mesaj geliyor bana.

Anlamadığınız şey şu. Adam o açık koda her şeyi koymuyabiliyor. Bu tamamen kapalı kaynak kodlu olan bir gömülü sistem. Adı üstünde işletim sistemi. Nasıl anlatabilirim başka.

Bana kötülük atma.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı