X XJuandah Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Bir arkadaş önerisiyle Windows 11 Ghost Spectre kurmak istiyorum bilgisayarıma, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
Bir arkadaş önerisiyle Windows 11 Ghost Spectre kurmak istiyorum bilgisayarıma, yardımcı olur musunuz?
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 748 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 12 Nisan 2025 #2 Hocam bu tür modlanmış ISO'lar güvenli değil ama buradan indirebilirsiniz.W11 ghost spectre Artı 0 Eksi
KS KS X XJuandah Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 Worex52 dedi: Hocam bu tür modlanmış ISO'lar güvenli değil ama buradan indirebilirsiniz.W11 ghost spectre Genişletmek için tıkla... Normal kendi sitesi olmuyor mu bunların ve niye güvenli değilki. Artı 0 Eksi
Worex52 dedi: Hocam bu tür modlanmış ISO'lar güvenli değil ama buradan indirebilirsiniz.W11 ghost spectre Genişletmek için tıkla... Normal kendi sitesi olmuyor mu bunların ve niye güvenli değilki.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 748 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 12 Nisan 2025 #4 XJuandah dedi: Normal kendi sitesi olmuyor mu bunların ve niye güvenli değilki. Genişletmek için tıkla... Hocam çünkü modluyorlar ISO'yu. Bazıları güvenlik güncelleştirmelerini de kaldırıyor modlarken. Artı 0 Eksi
XJuandah dedi: Normal kendi sitesi olmuyor mu bunların ve niye güvenli değilki. Genişletmek için tıkla... Hocam çünkü modluyorlar ISO'yu. Bazıları güvenlik güncelleştirmelerini de kaldırıyor modlarken.
KS KS X XJuandah Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #5 Worex52 dedi: Hocam çünkü modluyorlar ISO'yu. Bazıları güvenlik güncelleştirmelerini de kaldırıyor modlarken. Genişletmek için tıkla... Anladım peki farklı bir link var mı? Worex52 dedi: Hocam çünkü modluyorlar ISO'yu. Bazıları güvenlik güncelleştirmelerini de kaldırıyor modlarken. Genişletmek için tıkla... G-W11-24H2-P-U14 – GHOST CLOUDS | V2 burası kendi sitesi değilmi Son düzenleme: 12 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Worex52 dedi: Hocam çünkü modluyorlar ISO'yu. Bazıları güvenlik güncelleştirmelerini de kaldırıyor modlarken. Genişletmek için tıkla... Anladım peki farklı bir link var mı? Worex52 dedi: Hocam çünkü modluyorlar ISO'yu. Bazıları güvenlik güncelleştirmelerini de kaldırıyor modlarken. Genişletmek için tıkla... G-W11-24H2-P-U14 – GHOST CLOUDS | V2 burası kendi sitesi değilmi