Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.863 Çözümler 2 19 Mart 2022 #1 Soru başlıkta. Nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Sanırım onu ayarlardan yerel hesaba geçiriyorsunuz öyle kalkıyor.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.863 Çözümler 2 19 Mart 2022 #3 Bon Apetito dedi: Sanırım onu ayarlardan yerel hesaba geçiriyorsunuz öyle kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Daha ilk defa kullanıyorum alışmadım nereden geçebilirim yerel hesaba?
Bon Apetito dedi: Sanırım onu ayarlardan yerel hesaba geçiriyorsunuz öyle kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Daha ilk defa kullanıyorum alışmadım nereden geçebilirim yerel hesaba?
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 Başlat menüsü ayarlar > hesaplar > bunun yerine yerel hesapla oturum aç diyerek yapabilirsin. Windows'ta Yerel Hesaptan Microsoft Hesabına Değiştirme - Microsoft Desteği Ayarlarınızı tüm cihazlarınızda eşitlemek için Windows oturum açma bilgilerinizi yerel hesaptan Microsoft hesabına nasıl değiştireceğinizi öğrenin. support.microsoft.com Buradaki linke tıklayıp videoyu izleyip adamın yaptığınını birebir yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Başlat menüsü ayarlar > hesaplar > bunun yerine yerel hesapla oturum aç diyerek yapabilirsin. Windows'ta Yerel Hesaptan Microsoft Hesabına Değiştirme - Microsoft Desteği Ayarlarınızı tüm cihazlarınızda eşitlemek için Windows oturum açma bilgilerinizi yerel hesaptan Microsoft hesabına nasıl değiştireceğinizi öğrenin. support.microsoft.com Buradaki linke tıklayıp videoyu izleyip adamın yaptığınını birebir yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et