Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Windows 11 kullanıyorum kilit ekranındaki parolayı ayarlardan kaldırıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor yani amacım komple parola kaldırmak.
Windows 11 kullanıyorum kilit ekranındaki parolayı ayarlardan kaldırıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor yani amacım komple parola kaldırmak.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Ağustos 2022 #2 Hocam bu adımları deneyebilirsiniz Başlat > Ayarlar > Hesap > Oturum açma seçeneklerine tıklayın. Windows 11'de PIN'e (Windows Merhaba) tıklayın. Kaldır'a tıklayın.
Hocam bu adımları deneyebilirsiniz Başlat > Ayarlar > Hesap > Oturum açma seçeneklerine tıklayın. Windows 11'de PIN'e (Windows Merhaba) tıklayın. Kaldır'a tıklayın.
3 371527 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 17 25 Ağustos 2022 #3 Bildiğim kadarıyla tek yol yerel hesaba geçmek. Belki regeditten vs. bazı şeyler yapılıyor olabilir.
Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Emrebeyx dedi: Hocam bu adımları deneyebilirsiniz pın girişini kaldırmak için lütfen aşağıdakileri yapın: başlat > ayarlar > hesap > oturum açma seçeneklerine tıklayın. Windows 11'de pın'e (Windows merhaba) tıklayın. kaldır'a tıklayın. Genişletmek için tıkla... Zaten onu yapıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor bu sefer.
Emrebeyx dedi: Hocam bu adımları deneyebilirsiniz pın girişini kaldırmak için lütfen aşağıdakileri yapın: başlat > ayarlar > hesap > oturum açma seçeneklerine tıklayın. Windows 11'de pın'e (Windows merhaba) tıklayın. kaldır'a tıklayın. Genişletmek için tıkla... Zaten onu yapıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor bu sefer.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Ağustos 2022 #5 Kuzya dedi: Zaten onu yapıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor bu sefer. Genişletmek için tıkla... Bilmiyor musunuz?
Kuzya dedi: Zaten onu yapıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor bu sefer. Genişletmek için tıkla... Bilmiyor musunuz?
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #6 Emrebeyx dedi: Bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... o komple şifreyi kaldrımayı soruyor hızlı girişi ben de merak ediyorum yok mu yolu
Emrebeyx dedi: Bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... o komple şifreyi kaldrımayı soruyor hızlı girişi ben de merak ediyorum yok mu yolu
Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #7 Emrebeyx dedi: Bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... biliyorum onu istiyor bu sefer oda olmasın
Emrebeyx dedi: Bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... biliyorum onu istiyor bu sefer oda olmasın
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Ağustos 2022 #8 Kuzya dedi: Zaten onu yapıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor bu sefer. Genişletmek için tıkla... Bir de bu videoyu izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kuzya dedi: Zaten onu yapıyorum Microsoft hesabının parolasını istiyor bu sefer. Genişletmek için tıkla... Bir de bu videoyu izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #9 Emrebeyx dedi: Bir de bu videoyu izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Emrebeyx dedi: Bir de bu videoyu izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Ağustos 2022 #10 Kuzya dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam olduysa sevindim