Çözüm Windows 11 Görev Çubuğu açılmıyor sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Minsnicterb

Megapat
Güncelleme sonrası Windows 11 açılmayanlar Ctrl + Shift + Delete'i açın, Görev yöneticisi, Dosya, Yeni görev çalıştır diyorsunuz ve timedate.cpl yazıyorsunuz. Tarihi bir gün ileri alıp bilgisayarı yeniden başlatın. Düzeldikten sonra bilgisayarı eski haline getirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncelleme sonrası Windows 11 açılmayanlar CTRL + Shift + Delete'i açın, Görev Yöneticisi, dosya, yeni görev çalıştır diyorsunuz ve timedate. Cpl yazıyorsunuz. Tarihi bir gün ileri alıp bilgisayarı yeniden başlatın. Düzeldikten sonra bilgisayarı eski haline getirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5 Ekim'i beklemek en mantıklısı. Ben Windows 11 geçtiğimde pişman olmuştum. 10 Ekim gibi falan yükseltme yapmayı planlıyorum. Umarım gene böyle hatalarla karşılaşmayız.

Paylaştığınız çözüm sorunu çözebiliyor olsa da sorunun asıl çözümü değil. Çünkü sorunun sebebi maalesef Microsoft'un sunucu taraflı yaptığı bir otomatik dağıtımın sorunlu olmasından kaynaklı. Yani sorunun 22000.176 veya 22449.1000 yapılarıyla alakası yok. Yapılması gereken işlem Microsoft'un yaptığı otomatik dağıtımı silmek.

Sorunu çözmek için yapmanız gerekenler şunlar;
  1. İlk olarak CTRL+ALT+DEL tuşlarına basıyoruz. Karşımıza çıkan ekranda Görev Yöneticisi seçeneğine tıklıyoruz.
  2. Görev Yöneticisi'nden Dosya > Yeni Görev Çalıştır diyoruz.
  3. Çıkan ekrana cmd yazıp Tamam diyoruz.
  4. Karşımıza çıkan komut istemi ekranına şu komutu yazıp Enter'a basıyoruz;
    reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0
Bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacak ve sorun düzelecektir. Yani sorun maalesef doğrudan bizden kaynaklı değilmiş, Microsoft'un yaptığı bir otomatik dağıtımın sorunlu olmasından kaynaklıymış.

Ayrıca Microsoft, bu sorunu otomatik olarak çözecek yeni bir dağıtımı vereceğini açıkladı. Sorunun herkeste düzeleceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı