Windows 11 görev çubuğu beyaz çizgi oldu

319179

Hectopat
Belirtmek isterim çizginin daha net ortaya çıkması için bir uygulama ile tamamen siyah hale getirdim. (sorun uygulamadan kaynaklanmamaktadır.) Başlat çubuğunun üst kısmında gördüğünüz beyaz/gri çizgi sağdaki ikonlara kadar devam ediyor. Birçok yerde araştırdım ancak daha önce yaşamış kimseyi bulamadım. Var mı yaşayan veya çözümünü bilen?

Transculent diye bir uygulama ile ben de yaptım bu şekil oldu içinde birsuru ayar var belki bulabilirdim ama uğraşmadım sanırsam gitmez o

Geliştirici kanalında bu sorun yaşanıyor. Stabil sürümde böyle bir sorun yok. Reddit'te gezerken bu tür beyaz çizgi sorunu yaşayan insanlara denk gelmiştim.

Transculent diye bir uygulama ile ben de yaptım bu şekil oldu içinde birsuru ayar var belki bulabilirdim ama uğraşmadım sanırsam gitmez o
Kullanıyorum düzeltebilecek bir ayarı yok...
Geliştirici kanalında bu sorun yaşanıyor. Stabil sürümde böyle bir sorun yok. Reddit'te gezerken bu tür beyaz çizgi sorunu yaşayan insanlara denk gelmiştim.
Paylaşırsan memnun olurum.

Selam, yaklaşık 1 yıldır bende bu durumdaydım fakat sonunda bir çare buldum hemen anlatıyorum. Aşağıya bir screenshot bıraktım, tek yapman gereken bu uygulamayı indirmek ayarlarını otomatik yapıyor dilersen programı bilgisayar her başlatıldığında çalışmaya ayarlayabilirsin ben öyle kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 1660754057349.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 285
Bunu yapınca sorun çözülüyor ama benim gibi görev çubuğunu gizleyenler Windows tuşu harici görev çubuğunu açamıyor margin ayarından kaynaklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…