BilgisayarUzmaniYT Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Yardımcı olun ben çözemedim bu durumu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 1 Temmuz 2023 #2 Yeniden başlatmayı dene.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 1 Temmuz 2023 #3 Aşağıdaki adımları uygulayarak görev çubuğunu geri döndürebilirsiniz: Adım 1: CTRL-ALT-DEL ile Görev Yöneticisi'ni açın. Adım 2: Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "Diğer ayrıntılar"ı seçin. Adım 3: "Dosya"ya gidin ve "Yeni görevi çalıştır"ı seçin. Adım 4: “Aç” alanına “CMD” yazın. Adım 5: Aşağıdakini yapıştırın: Reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0 Adım 6: Enter tuşuna basın, PC'niz yeniden başlatılacak. Yeniden başlatıldıktan sonra her şey normale dönmüş olacak.
Aşağıdaki adımları uygulayarak görev çubuğunu geri döndürebilirsiniz: Adım 1: CTRL-ALT-DEL ile Görev Yöneticisi'ni açın. Adım 2: Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "Diğer ayrıntılar"ı seçin. Adım 3: "Dosya"ya gidin ve "Yeni görevi çalıştır"ı seçin. Adım 4: “Aç” alanına “CMD” yazın. Adım 5: Aşağıdakini yapıştırın: Reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0 Adım 6: Enter tuşuna basın, PC'niz yeniden başlatılacak. Yeniden başlatıldıktan sonra her şey normale dönmüş olacak.