Kuzyysky Femtopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Görev çubuğu çalışmıyor nasıl düzeltebilirim? (masaüstü PC kullanıyorum)
irfanGnll Megapat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 431 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 Çalışmıyor derken?
Kuzyysky Femtopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #3 irfanGnll dedi: Çalışmıyor derken? Genişletmek için tıkla... Bar sadece siyah
deniizkrmn Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 231 Çözümler 2 Yer Ankara /Keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 Kuzyysky dedi: Görev çubuğu çalışmıyor nasıl düzeltebilirim? (masaüstü PC kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Adım 1: CTRL-ALT-DEL'i kullanın ve Görev Yöneticisini açmayı seçin. Adım 2 : Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "Daha fazla ayrıntı"yı seçin. Adım 3 : “Dosya”ya gidin ve “Yeni görevi çalıştır”ı seçin. Adım 4: “Aç” alanına “cmd” yazın. Adım 5: Aşağıdakini yapıştırın (her şey kalın harflerle yazılmıştır): reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0 Adım 6 : Enter tuşuna basın, ardından PC'niz yeniden başlatılmalıdır. Yeniden başlattıktan sonra her şey normale dönmelidir.
Kuzyysky dedi: Görev çubuğu çalışmıyor nasıl düzeltebilirim? (masaüstü PC kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Adım 1: CTRL-ALT-DEL'i kullanın ve Görev Yöneticisini açmayı seçin. Adım 2 : Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "Daha fazla ayrıntı"yı seçin. Adım 3 : “Dosya”ya gidin ve “Yeni görevi çalıştır”ı seçin. Adım 4: “Aç” alanına “cmd” yazın. Adım 5: Aşağıdakini yapıştırın (her şey kalın harflerle yazılmıştır): reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0 Adım 6 : Enter tuşuna basın, ardından PC'niz yeniden başlatılmalıdır. Yeniden başlattıktan sonra her şey normale dönmelidir.