lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 11 kullanıyorum, internet ne kadar araştırmama rağmen görev çubuğun küçültemedim, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Windows 11 kullanıyorum, internet ne kadar araştırmama rağmen görev çubuğun küçültemedim, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 4 Haziran 2023 #2 Ayarlar + Kişiselleştirme + Görev çubuğu + Küçük görev çubuğu düğmelerini kullan butonunu aç.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 ED Crasher dedi: Ayarlar + Kişiselleştirme + Görev çubuğu + Küçük görev çubuğu düğmelerini kullan butonunu aç. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam PC ye geçince denicem Umarım olur. lensi dedi: Tamam hocam PC ye geçince denicem Umarım olur. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer yok ? Son düzenleme: 4 Haziran 2023
ED Crasher dedi: Ayarlar + Kişiselleştirme + Görev çubuğu + Küçük görev çubuğu düğmelerini kullan butonunu aç. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam PC ye geçince denicem Umarım olur. lensi dedi: Tamam hocam PC ye geçince denicem Umarım olur. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer yok ?
esenel Centipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Merhabalar, yeni bir metot buldum hatta biraz önce bu konuda bir paylaşım yaptım. İster orayı oku istersen de şu videodan gerekli bilgileri edin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhabalar, yeni bir metot buldum hatta biraz önce bu konuda bir paylaşım yaptım. İster orayı oku istersen de şu videodan gerekli bilgileri edin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et