Çözüldü Windows 11 Görev Çubuğu Simgeleri, Ayarlar vb. Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kivanc6034

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bilgisayarım masaüstü. Programlar hariç görev çubuğundaki simgelere tıkladığım zaman hiçbir tepki vermiyor. ms-settings: komutu ile ayarlara girmeye çalıştığımda ise Paket kaydettirilemedi hatası alıyorum. Dosya gezginine girmeye çalıştığımda ise fotoğraftaki gibi kalıyor. Ayrıca Windows Insider Preview Beta sürümündeyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    4,4 KB · Görüntüleme: 168
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 173
Çözüm
Sorunu kurtarma seçeneklerinden en son özellik güncelleştirmelerini kaldırarak çözdüm. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
windows 10 ms-settings hatası ms-settings: Hatasının çözümüne buradan bakabilirsin. (Windows 10 yazıyor 11'e de olur diye düşünüyorum.)

Bilgisayarı sıfırlamayı dene.
Bilgisayarını uyku moduna al sonra aç ve parola girme kısmındayken art arda sürekli solda ki Shift düğmesine basarak sağ altta ki kapatma simgesine tıklayıp yeniden başlat düğmesine bas sonra Lütfen bekleyiniz yazısı çıkarsa güvenli mod açılacak sonra oradan sıfırla seçeneğini tıklayarak sıfırlamayı yapabilirsin.

Sorunu kurtarma seçeneklerinden en son özellik güncelleştirmelerini kaldırarak çözdüm. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı