Çözüldü Windows 11 görev çubuğu simgelerini ortalama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Teknoloji Kitle

Decapat
Daha fazla  
RAM
8x2 GB Kingston 1600 MHz DDR3
SSD veya HDD modeli
240 GB Toshiba
Ekran kartı
GTX 1050 TI
İşlemci
i5 3470
Merhaba. Windows 11 22H2 kullanıyorum. Sorum şu:
Windows tuşu ve başlat menüsünü solda bırakıp, sabitlenen simgeleri ortalamak istiyorum, (Windows 10'da TaskbarX kullanıyormuş gibi)
Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows tuşu ve başlat menüsünü solda bırakıp, sabitlenen simgeleri ortalamak istiyorum, (Windows 10'da TaskbarX kullanıyormuş gibi)
Bunu nasıl yapabilirim?

Start11 programıyla yapabiliyorsunuz ama paralı ve sadece Steam'de mevcut. Ücretsiz alternatifleri var mı bilmiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?

Start11 programıyla yapabiliyorsunuz ama paralı ve sadece Steam'de mevcut. Ücretsiz alternatifleri var mı bilmiyorum.

Çözüm
Konuyu düzgün okuyun ve Google çeviriye başvurmayın lütfen.

Komple sola alabilirsiniz ama ayarların dışında ayrım için ya kayıt defterine ya da 3.parti programa başvurmanız gerekiyor.
Ayarlardan komple sola alınıyor sadece.
Sistem ayarlarını ben de biliyorum, 3. parti program konusunda yardım istedim zaten.

Konuda 3. parti uygulaması hakkında bir şey yazmamışsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır teşekkür ederim, biraz araştırdım galiba StartsAllBack ile de yapılıyor. Deneyeceğim.

Ayarlardan komple sola alınıyor sadece.

Bana sistem ayarlarında yok demenizi gerektirecek bir şey de yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…