xenyvus Kilopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Merhabalar, bugün itibarıyla Windows 11'i kurdum fakat kaydırılarak herhangi bir uygulama görev çubuğuna sabitlenmiyor. "Bu bilgisayar" adlı konumu bir türlü sabitleyemedim. Nasıl yapabilirim fikri olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021
Merhabalar, bugün itibarıyla Windows 11'i kurdum fakat kaydırılarak herhangi bir uygulama görev çubuğuna sabitlenmiyor. "Bu bilgisayar" adlı konumu bir türlü sabitleyemedim. Nasıl yapabilirim fikri olan var mı?
trdeathstroke Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 30 Yer C:\Kullanıcılar\trdeathstroke Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #2 Herhangi bir uygulamayı sabitlemek için arama kısmına yazarak görev çubuğuna ekle demen gerek. Bildiğim kadarıyla bilgisayarım sabitlenmiyor. Dosya Ekleri Adsız.png 194,4 KB · Görüntüleme: 121 Artı 0 Eksi
Herhangi bir uygulamayı sabitlemek için arama kısmına yazarak görev çubuğuna ekle demen gerek. Bildiğim kadarıyla bilgisayarım sabitlenmiyor.