Bayan Eşek Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Görev çubuğundaki bu şeyi nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Temmuz 2024 #2 Eşek hanım, Windows 11'in deneme hakkı doldu mu?
CaniDEV Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 492 Çözümler 6 23 Temmuz 2024 #3 cmd.exe'yi yönetici olarak çalıştırın, oraya TASKKILL /f /im explorer.exe yazın, görev çubuğu falan kaybolacak, sonra komut isteminde sadece explorer.exe yazıp çalıştırın düzelir (büyük ihtimalle) Eğer ayarlar vb. UWP/METRO uygulamaları açılmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatın.
cmd.exe'yi yönetici olarak çalıştırın, oraya TASKKILL /f /im explorer.exe yazın, görev çubuğu falan kaybolacak, sonra komut isteminde sadece explorer.exe yazıp çalıştırın düzelir (büyük ihtimalle) Eğer ayarlar vb. UWP/METRO uygulamaları açılmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatın.
Bayan Eşek Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 706111 dedi: Eşek hanım, Windows 11'in deneme hakkı doldu mu? Genişletmek için tıkla... Evet doldu daha doğrusu Windows 10'dan gelmiştim. CaniDEV dedi: cmd.exe'yi yönetici olarak çalıştırın, oraya taskkıll /f /im explorer.exe yazın, görev çubuğu falan kaybolacak, sonra komut isteminde sadece explorer.exe yazıp çalıştırın düzelir (büyük ihtimalle) Eğer ayarlar vb. UWP/METRO uygulamaları açılmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım hala aynı. Ayarlar falan düzgün çalışıyor.
706111 dedi: Eşek hanım, Windows 11'in deneme hakkı doldu mu? Genişletmek için tıkla... Evet doldu daha doğrusu Windows 10'dan gelmiştim. CaniDEV dedi: cmd.exe'yi yönetici olarak çalıştırın, oraya taskkıll /f /im explorer.exe yazın, görev çubuğu falan kaybolacak, sonra komut isteminde sadece explorer.exe yazıp çalıştırın düzelir (büyük ihtimalle) Eğer ayarlar vb. UWP/METRO uygulamaları açılmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım hala aynı. Ayarlar falan düzgün çalışıyor.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Temmuz 2024 #5 Bayan Eşek dedi: Evet doldu daha doğrusu Windows 10'dan gelmiştim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle kişiselleştirmeye izin vermiyor.
Bayan Eşek dedi: Evet doldu daha doğrusu Windows 10'dan gelmiştim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle kişiselleştirmeye izin vermiyor.