Çözüldü Windows 11 Görev Çubuğunda Tarih Nasıl Gizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

460341

Hectopat
Windows 11 de ben görev cubuğunu küçülttüm ama Wi-Fi, sesi tarih saat ekranın dışına cıktı.

Benim amacım şu an tarihi gizlemek saati gizlemek istemiyorum.
Windows 11 de görev cubuğunda tarihi nasıl gizlerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gizlenmiyor ama kısaltılabiliyor. Şöyle bir yol buldum:

Ayarlar > Zaman ve Dil > Dil ve Bölge > Yönetici Dil Ayarları > Biçimler > Ek Ayarlar > Tarih > Kısa Tarih

Muhtemelen g, gg veya ggg falan yazarsan sadece günün ilk üç harfi çıkar. Şu an deneyemem. Orada açıklamalar var zaten sana uygun geleni seçersin.

İşe yaramaz. Windows 11 bu. Windows 10 değil.

Ayarlar > Zaman ve Dil > Dil ve Bölge > Yönetici Dil Ayarları > Biçimler > Ek Ayarlar > Tarih > Kısa Tarih

Muhtemelen g, gg veya ggg falan yazarsan sadece günün ilk üç harfi çıkar. Şu an deneyemem. Orada açıklamalar var zaten sana uygun geleni seçersin.

Çözüm

Ayarlar > zaman ve dil > dil ve bölge > yönetici dil ayarları > biçimler > ek ayarlar > tarih > kısa tarih.

Muhtemelen G, gg veya ggg falan yazarsan sadece günün ilk üç harfi çıkar. Şu an deneyemem. Orada açıklamalar var zaten sana uygun geleni seçersin.

Teşekkür ederim o kısma sadece "A" yazdım olabildiğince gizledim sağ olun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim o kısma sadece "A" yazdım olabildiğince gizledim sağ olun :)
Çok istersen üçüncü parti yazılımlar da varmış bunun için ama bence boşuna böyle aksiyonlara gerek yok. Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı