roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 16 Mayıs 2023 #1 Ekte kırmızı ile gösterdiğim bölgeyi istemiyorum. CS:GO oyununa ve Discord uygulamalarına girdiğimde çıkıyor bunların ikisi. Nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
Ekte kırmızı ile gösterdiğim bölgeyi istemiyorum. CS:GO oyununa ve Discord uygulamalarına girdiğimde çıkıyor bunların ikisi. Nasıl kapatabilirim?
Çözüm Xynel 16 Mayıs 2023 Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.)
Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.)
6 661905 Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 77 16 Mayıs 2023 #2 Görev çubuğu ayarlarında çıkıyor. Simgeler var orada kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 16 Mayıs 2023 #3 Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.) Son düzenleme: 16 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.)
KS KS roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #4 Xynel dedi: Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Eki Görüntüle 1781738 Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler mikrofonu nasıl kapatacağım onu bulmam lazım Artı 0 Eksi
Xynel dedi: Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Eki Görüntüle 1781738 Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler mikrofonu nasıl kapatacağım onu bulmam lazım
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 17 Mayıs 2023 #5 roldex dedi: Çok teşekkürler mikrofonu nasıl kapatacağım onu bulmam lazım Genişletmek için tıkla... Daha önce bunun hakkında konu açılmış sanırım gitmiyor o. Zaten bir tek mikrofonunuz kullanılırken çıkar. Xynel dedi: Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Eki Görüntüle 1781738 Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.) Genişletmek için tıkla... @roldex işinize yaradıysa çözüm olarak rapor ederseniz sevinirim. Son düzenleme: 17 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
roldex dedi: Çok teşekkürler mikrofonu nasıl kapatacağım onu bulmam lazım Genişletmek için tıkla... Daha önce bunun hakkında konu açılmış sanırım gitmiyor o. Zaten bir tek mikrofonunuz kullanılırken çıkar. Xynel dedi: Mikrofon gidiyor mu bilmiyorum ama klavye tercihi böyle gidiyor. Eki Görüntüle 1781738 Bu iki ayarı da yapmanız lazım.(2. ayar dil çubuğu seçeneklerine tıklayınca açılıyor.) Genişletmek için tıkla... @roldex işinize yaradıysa çözüm olarak rapor ederseniz sevinirim.