Sağ alt köşedeki kalem butonuna basarsanız siz de o kısayolları ekleyebilirsiniz.
Orada "+ Ekle" kısmı var, oraya da basmalısınız.Eki Görüntüle 1219472
Maalesef, daha önce denedim fakat kalem butonunda onlar yok.
Bastım hocam, ekran görüntüsünde de göründüğü gibi sadece klavye düzeni çıkıyor.Orada "+ Ekle" kısmı var, oraya da basmalısınız.
İlgili ikonlarla ilgili hizmetler devre dışı olabilir mi? Bu tarz işlemler yapmış mıydınız? Aklıma başka bir şey gelmiyor. Hani bug'a girmiştir diye Ekle butonuna tekrar basın dedim amaBastım hocam, ekran görüntüsünde de göründüğü gibi sadece klavye düzeni çıkıyor.
Hizmet devre dışı bırakmadım ama yanlış hatırlamıyorsam Microsoft Store'dan "ModernFlyouts" uygulamasını yükledikten sonra böyle oldu. Uygulamayı kaldırdım fakat düzelmedi. Uygulama herhangi bir hizmeti devre dışı bırakmış olabilir mi?İlgili ikonlarla ilgili hizmetler devre dışı olabilir mi? Bu tarz işlemler yapmış mıydınız? Aklıma başka bir şey gelmiyor. Hani bug'a girmiştir diye Ekle butonuna tekrar basın dedim ama![]()
Uygulama hizmet veya herhangi bir şey etkilemiş olabilir belki veya bug yaratmıştır. Bilemedim. Umarım diğer arkadaşlar biliyordur. İyi sosyaller.Hizmet devre dışı bırakmadım ama yanlış hatırlamıyorsam Microsoft Store'dan "ModernFlyouts" uygulamasını yükledikten sonra böyle oldu. Uygulamayı kaldırdım fakat düzelmedi. Uygulama herhangi bir hizmeti devre dışı bırakmış olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.