Windows 11 görev çubuğundaki simgeler gitti

animloss

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,
Görev çubuğundaki ağ ve ses simgesine tıkladığımda daha önce Wi-Fi, Bluetooth, uçak modu gibi seçenekler geliyordu fakat 2 gündür bende bu seçenekler yok.

1637307177571.png
1637307288325.png

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bastım hocam, ekran görüntüsünde de göründüğü gibi sadece klavye düzeni çıkıyor.
İlgili ikonlarla ilgili hizmetler devre dışı olabilir mi? Bu tarz işlemler yapmış mıydınız? Aklıma başka bir şey gelmiyor. Hani bug'a girmiştir diye Ekle butonuna tekrar basın dedim ama :)

İlgili ikonlarla ilgili hizmetler devre dışı olabilir mi? Bu tarz işlemler yapmış mıydınız? Aklıma başka bir şey gelmiyor. Hani bug'a girmiştir diye Ekle butonuna tekrar basın dedim ama :)
Hizmet devre dışı bırakmadım ama yanlış hatırlamıyorsam Microsoft Store'dan "ModernFlyouts" uygulamasını yükledikten sonra böyle oldu. Uygulamayı kaldırdım fakat düzelmedi. Uygulama herhangi bir hizmeti devre dışı bırakmış olabilir mi?

Hizmet devre dışı bırakmadım ama yanlış hatırlamıyorsam Microsoft Store'dan "ModernFlyouts" uygulamasını yükledikten sonra böyle oldu. Uygulamayı kaldırdım fakat düzelmedi. Uygulama herhangi bir hizmeti devre dışı bırakmış olabilir mi?
Uygulama hizmet veya herhangi bir şey etkilemiş olabilir belki veya bug yaratmıştır. Bilemedim. Umarım diğer arkadaşlar biliyordur. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı