Windows 11 görev çubuğunun üst kısmına tıklanmıyor

673769

Femtopat
Öncelikle iyi geceler. Arkadaşlar, sorunu Google'da arattım ama hiçbir yerde bir şey bulamadım sorunun tanımını bile bulamadım.
Şunları şöyleyim görev çubuğunun hafif üst kısmına ne seçebiliyorum ne de dokunabiliyorum ve garip bir şekilde bu sadece masaüstünde oluyor. Sizce ne yapmalıyım?
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?

Görev çubuğuyla ilgili herhangi bir ayar yaptınız mı ya da uygulama indirdiniz mi acaba?

Görev çubuğuyla ilgili herhangi bir ayar yaptınız mı ya da uygulama indirdiniz mi acaba?

Hayır hatta bu daha önceden de olmuştu bilgisayarı sıfırladım tekrar oldu.

Görev çubuğunu otomatik olarak gizlemeyi ayarlayıp tekrar dener misin? Acaba o zaman olacak mı?

Denedim görev çubuğu gözükmüyorken dokunabiliyorum ama geri açıldığında gene aynı durum tekrar ediyor.

Denedim görev çubuğu gözükmüyorken dokunabiliyorum ama geri açıldığında gene aynı durum tekrar ediyor.
Bazıları arama kısmını kapattığında ya da görev yöneticisinden Windows Gezgini'ni yeniden başlattığında düzeldiğini söylemiş. Ses ve Wi-Fi kısmına tıklayıp kapatınca düzeldiğini de yazan var. Yaygın bir bug olmalı.

Gezgini yeniden başlattım ama gene aynı hata arama kısmını kapatma derken "gizle" mi demeliyim?

Gizle öyle dene bakalım belki işe yarar. Bende de ona bağlı bir hata var da oradan olabilir gibi geldi.

Yani denedim gene aynı hata :/

Windows'u sıfılamıştım.
Yarın tekrardan aynısını yapacağım ama Windows 11 güncellemelerini yapmayacağım.

Yani denedim gene aynı hata :/

Windows'u sıfılamıştım.
Yarın tekrardan aynısını yapacağım ama Windows 11 güncellemelerini yapmayacağım.

Windows'u sıfırladım ama aynı sorun hala devam etmekte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…