1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Görev yöneticinde “arka planlar” kısmında değil de, Windows işlemleri kısmında virüs olabilir mi? Normalde 80-75 işlem olurdu şu anda 102 görünüyor.
Görev yöneticinde “arka planlar” kısmında değil de, Windows işlemleri kısmında virüs olabilir mi? Normalde 80-75 işlem olurdu şu anda 102 görünüyor.
lor peyiniri Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #2 Ne oluyor neden oluyor ne indirdin oluyor bunları bilmeden nasıl yorumlayalım kardeşim açıklarsan çözümünde yardımcı olabilirler.
Ne oluyor neden oluyor ne indirdin oluyor bunları bilmeden nasıl yorumlayalım kardeşim açıklarsan çözümünde yardımcı olabilirler.
1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #3 lor peyiniri dedi: Ne oluyor neden oluyor ne indirdin oluyor bunları bilmeden nasıl yorumlayalım kardeşim açıklarsan çözümünde yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey indirmedim, bilgisayarı formatladım böyle oldu. Bende anlamış değilim, korkudan bir şey yapamıyorum bilgisayarda
lor peyiniri dedi: Ne oluyor neden oluyor ne indirdin oluyor bunları bilmeden nasıl yorumlayalım kardeşim açıklarsan çözümünde yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey indirmedim, bilgisayarı formatladım böyle oldu. Bende anlamış değilim, korkudan bir şey yapamıyorum bilgisayarda