Grafik ayarından kastınız ne?Program kaldırmak değil grafik ayarlarından sadece program kaldırmak 2 tane eklenmiş çünkü
Ekran alıntısına bakınızGrafik ayarından kastınız ne?
Varsayalına sıfırlayabiliyorsunuz?Ekran alıntısına bakınız
Varsayılana sıfırla dedikten sonra kaldır seçeneği çıkmalı. Ancak eğer uygulama Microsoft Store dan indirildiyse veya Win32 kütüphanesinden yararlanarak yapılmışsa. Ordan kalkmayabilir. Sadece varsayılana çevirmek, kaldırmakla aynı mantığa geliyor.Arkadaşlar program kaldır yok burada grafik ayarını kaldırmak istiyorum ama kaldır yazmıyor, nasıl yapacağım?
Eki Görüntüle 2488124
Varsayılana sıfırlandır diyince kaldır seçeği gelmiyor microsoft store dan indirmedim steam den indirdimVarsayılana sıfırla dedikten sonra kaldır seçeneği çıkmalı. Ancak eğer uygulama Microsoft Store dan indirildiyse veya Win32 kütüphanesinden yararlanarak yapılmışsa. Ordan kalkmayabilir. Sadece varsayılana çevirmek, kaldırmakla aynı mantığa geliyor.
O vakit kayıt defteriyle yapmalısınız:Varsayılana sıfırlandır diyince kaldır seçeği gelmiyor microsoft store dan indirmedim steam den indirdim
regedit -> HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\DirectX\UserGpuPreferences konumuna gidin.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.