Beğenmedim atan arkadaş neyini beğenmemiş acaba merak ettim.Dalgasına tabikii. 2004 yapımı bir oyundan bahsediyoruz.
4060 Ekran kartı, 5500 işlemci, 16 GB RAM
Windows 8.1 de bile sorunsuz oynuyordum neyden bahsediyorsunuz?Windows 10 da bile düzgün çalışmıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam 11 de hiç açılmaz diye düşünmüştüm.

Beğenmedim atan arkadaş neyini beğenmemiş acaba merak ettim.
Definivite editonu bile açar Ultra ayarlarda.
Normalinde çok hata var hocam. Tavsiyem definivite editon oynamanız ama tabii o kadar paraya değeceğini bende düşünmüyorum.
İndirme sebebim SA:MP da roleplay sunucularında takılmak az zaman geçirmedim orada özlemişim.
Ufak nostalji diyorsunuz yani. İndirin hocam. Korsan pek önermem fakat oyunun Steam versiyonu berbat. Korsan halinde bile daha az hata mevcut.
Şu an korsan indiriyorum umarım virüs falan kapmam VirusTotal'den linkini yapıştırdım sorun çıkmadı ama bakalım. Ayrıca normal sürümü Steam de bulunmuyor yeni hali bulunuyor sadece.
Sonuç böyle çıktı bir sorun var mı sence?Yok belki kütüphanenizde falan vardır diye dedim. Biliyorum normal halinin bulunmadığını kaldırılmasının üzerinden çok geçti.
Sonuç böyle çıktı bir sorun var mı sence?
Eki Görüntüle 2114826
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.