QhyaK Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1650 İşlemci: i5 10300H Ram: 24gb Depolama: 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Windows 11 kullanıyorum performansımı arttırmak için güç ayarlarından en yüksek performans seçeneğini işaretledim ama seçtiğim anda yeniden seçemedim dengeliye geri getirmesem bilgisayarımda herhangi bir problem oluşabilir mi? Isınma donma kasma veya başka problemler gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Windows 11 kullanıyorum performansımı arttırmak için güç ayarlarından en yüksek performans seçeneğini işaretledim ama seçtiğim anda yeniden seçemedim dengeliye geri getirmesem bilgisayarımda herhangi bir problem oluşabilir mi? Isınma donma kasma veya başka problemler gibi?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 3 Temmuz 2023 #2 Hayır eğer laptop kullanıryorsanız şarjı biraz daha hızlı biter masaüstü kullanıyorsanız herhangi bir problem yaşamazsınız.
Hayır eğer laptop kullanıryorsanız şarjı biraz daha hızlı biter masaüstü kullanıyorsanız herhangi bir problem yaşamazsınız.
QhyaK Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1650 İşlemci: i5 10300H Ram: 24gb Depolama: 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Pencere bakıcısı dedi: Hayır eğer laptop kullanıryorsanız şarjı biraz daha hızlı biter masaüstü kullanıyorsanız herhangi bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum fakat şarjdan çıkartmıyorum genellikle.
Pencere bakıcısı dedi: Hayır eğer laptop kullanıryorsanız şarjı biraz daha hızlı biter masaüstü kullanıyorsanız herhangi bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum fakat şarjdan çıkartmıyorum genellikle.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 3 Temmuz 2023 #4 QhyaK dedi: Laptop kullanıyorum fakat şarjdan çıkartmıyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... Eğer oyun falan oynuyorsanız laptop tam performanslı bir şekilde çalışır şarjdayken.
QhyaK dedi: Laptop kullanıyorum fakat şarjdan çıkartmıyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... Eğer oyun falan oynuyorsanız laptop tam performanslı bir şekilde çalışır şarjdayken.
QhyaK Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1650 İşlemci: i5 10300H Ram: 24gb Depolama: 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Pencere bakıcısı dedi: Eğer oyun falan oynuyorsanız laptop tam performanslı bir şekilde çalışır şarjdayken. Genişletmek için tıkla... Evet oyun oynuyorum bilgi için teşekkür ederim.
Pencere bakıcısı dedi: Eğer oyun falan oynuyorsanız laptop tam performanslı bir şekilde çalışır şarjdayken. Genişletmek için tıkla... Evet oyun oynuyorum bilgi için teşekkür ederim.