B berkcandonmez Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #11 Marix dedi: Bunu, kullandığınız cihazın üreticisi söylüyor! Sebebi sisteminizde yüklü bir program yapıyor , güç ayarlarınızı yönetiyor. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Windows 10 güç seçenekleri kendi kendine değişiyor bu forumdaki son mesajda yapılan talimatları yaptım. Sanırım olayı kilitleyerek çözdüm Dosya Ekleri 11111.png 13,6 KB · Görüntüleme: 56
Marix dedi: Bunu, kullandığınız cihazın üreticisi söylüyor! Sebebi sisteminizde yüklü bir program yapıyor , güç ayarlarınızı yönetiyor. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Windows 10 güç seçenekleri kendi kendine değişiyor bu forumdaki son mesajda yapılan talimatları yaptım. Sanırım olayı kilitleyerek çözdüm
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Mart 2023 #12 berkcandonmez dedi: Çözüldü: Windows 10 güç seçenekleri kendi kendine değişiyor bu forumdaki son mesajda yapılan talimatları yaptım. Sanırım olayı kilitleyerek çözdüm Genişletmek için tıkla... Tam da bunu yazacaktım bazen bende de böyle değişiyor Gpedit'den ben kendim kilitliyorum değişmiyor bir daha nihai ile yüksek performans arasında fark yok bu arada.
berkcandonmez dedi: Çözüldü: Windows 10 güç seçenekleri kendi kendine değişiyor bu forumdaki son mesajda yapılan talimatları yaptım. Sanırım olayı kilitleyerek çözdüm Genişletmek için tıkla... Tam da bunu yazacaktım bazen bende de böyle değişiyor Gpedit'den ben kendim kilitliyorum değişmiyor bir daha nihai ile yüksek performans arasında fark yok bu arada.