Windows 11 güncelleme almıyor

BeTas

Hectopat
RAM
Thermaltake Toughram RGB 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18
SSD veya HDD modeli
xpg gammıx s50 lite 1TB kıoxpa 500gb
Ekran kartı
RTX 3070 Tİ
Anakart
GIGABYTE Z590 VISION
İşlemci
i7 11700
Yeni gelen Görev Yöneticisi ya da dosya gezgin gibi güncellemeleri almıyorum güncelleme kısmına bakıyorum güncelleme yok ama hâlâ eski program sürümleri var bunun sebebi nedir?

Ya da:
Sistem > Sorun Gider > Windows Güncellemesi.
Tam olarak sorun gider tarafı sistemdemi oluyor bilmiyorum, eve gidince bakacağım, ama ben güncellemeye sorun gider yapınca düzelmişti. 22H2’ye geçtim. İşe yaramazsa Windows Insider’a kayıt olup yine bakabilirsiniz.

Ya da:
Sistem > Sorun Gider > Windows Güncellemesi.
Tam olarak sorun gider tarafı sistemdemi oluyor bilmiyorum, eve gidince bakacağım, ama ben güncellemeye sorun gider yapınca düzelmişti. 22H2’ye geçtim. İşe yaramazsa Windows Insider’a kayıt olup yine bakabilirsiniz.
İnsider mi hocam 3 ay öncesinde kaldınız galiba.

İnsider mi hocam 3 ay öncesinde kaldınız galiba.
Ben nasıl düzelttiysem arkadaşa da onu önerdim. Ayrıca direk Insider olun yazmadım, sorun gider kısmı işe yaramazsa Insider katılıp yine deneyin yazdım format atmasın diye.

Ben nasıl düzelttiysem arkadaşa da onu önerdim. Ayrıca direk Insider olun yazmadım, sorun gider kısmı işe yaramazsa Insider katılıp yine deneyin yazdım format atmasın diye.
Ama o sorunla çözülmeyeceğini düşünüyorum çünki çoğu kişiye bu güncelleme gelmedi ama benim dediğim şey zaten insider girmesine gerek yok normal iso olarak indire bilir demek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı