athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Bugün PC'deki driverları DDU ile kaldırdım, yeniden başlattım ve yeniden yüklemek için Windows Update'i açtım ancak güncellemeleri denetle butonunun olmadığını fark ettim. Çözümünü bilen var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Merhaba. Bugün PC'deki driverları DDU ile kaldırdım, yeniden başlattım ve yeniden yüklemek için Windows Update'i açtım ancak güncellemeleri denetle butonunun olmadığını fark ettim. Çözümünü bilen var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 21 Ağustos 2023 #2 Manuel olarak yüklemeniz daha iyi. Özellikle güncel olduğunuz için böyle. Manuel yükleyin.
athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 Laerthos dedi: Manuel olarak yüklemeniz daha iyi. Özellikle güncel olduğunuz için böyle. Manuel yükleyin. Genişletmek için tıkla... HP'nin Support uygulaması var. Oradan deniyorum. athenaq41 dedi: HP'nin Support uygulaması var. Oradan deniyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
Laerthos dedi: Manuel olarak yüklemeniz daha iyi. Özellikle güncel olduğunuz için böyle. Manuel yükleyin. Genişletmek için tıkla... HP'nin Support uygulaması var. Oradan deniyorum. athenaq41 dedi: HP'nin Support uygulaması var. Oradan deniyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.910 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 21 Ağustos 2023 #4 En son Insider sürümünde böyle bir sorun vardı. Eğer Insider sürümünde değilseniz ayarlar uygulamasını sıfırlamanız işe yarayabilir.
En son Insider sürümünde böyle bir sorun vardı. Eğer Insider sürümünde değilseniz ayarlar uygulamasını sıfırlamanız işe yarayabilir.
athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #5 ygtylc dedi: En son Insider sürümünde böyle bir sorun vardı. Eğer Insider sürümünde değilseniz ayarlar uygulamasını sıfırlamanız işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Insider kullanıyordum, format atarak çözdüm hocam.
ygtylc dedi: En son Insider sürümünde böyle bir sorun vardı. Eğer Insider sürümünde değilseniz ayarlar uygulamasını sıfırlamanız işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Insider kullanıyordum, format atarak çözdüm hocam.