Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 7 Haziran 2025 #1 Böyle bir hata alıyorum sorunları düzelt dediğimde 2. ekran görüntüsündeki hatayla karşılaşıyorum.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 8 Haziran 2025 #2 Emovic dedi: Böyle bir hata alıyorum sorunları düzelt dediğimde 2. ekran görüntüsündeki hatayla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 2507208 Eki Görüntüle 2507209 Genişletmek için tıkla... Hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Bir de ses driverini güncelledin mi?
Emovic dedi: Böyle bir hata alıyorum sorunları düzelt dediğimde 2. ekran görüntüsündeki hatayla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 2507208 Eki Görüntüle 2507209 Genişletmek için tıkla... Hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Bir de ses driverini güncelledin mi?
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 8 Haziran 2025 #3 Worex52 dedi: Hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Bir de ses driverini güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Ses Drive hiç ellemedim.
Worex52 dedi: Hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Bir de ses driverini güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Ses Drive hiç ellemedim.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 8 Haziran 2025 #4 Emovic dedi: Denemedim. Ses Drive hiç ellemedim. Genişletmek için tıkla... Ses driverini güncelle. güncelleme gelmediyse hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı dene.
Emovic dedi: Denemedim. Ses Drive hiç ellemedim. Genişletmek için tıkla... Ses driverini güncelle. güncelleme gelmediyse hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı dene.
snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.982 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 Emovic dedi: Böyle bir hata alıyorum sorunları düzelt dediğimde 2. ekran görüntüsündeki hatayla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 2507208 Eki Görüntüle 2507209 Genişletmek için tıkla... Bu iş daha uzun surer, temiz at. En garanti.
Emovic dedi: Böyle bir hata alıyorum sorunları düzelt dediğimde 2. ekran görüntüsündeki hatayla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 2507208 Eki Görüntüle 2507209 Genişletmek için tıkla... Bu iş daha uzun surer, temiz at. En garanti.
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 20 Haziran 2025 #6 Worex52 dedi: Ses driverini güncelle. güncelleme gelmediyse hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz her şeyi denedim olmadı.
Worex52 dedi: Ses driverini güncelle. güncelleme gelmediyse hizmetlere girip Windows Update'yi devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz her şeyi denedim olmadı.