Windows 11 güncelleme olmuyor

crysis34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows 11'e güncelleme gelmiş ve güncelle ve yeniden başlat dedim fakat uzun bir güncellemeydi bende sonra yaparım diye bilgisayarı kapattım ve açtığımda ise böyle diyor fakat bayağıdır bekliyorum hâlâ aynı bu nasıl düzelir?

Dosya Ekleri

• IMG_20250220_141940.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 35
Güncelleme sırasında keşke bilgisayarı kapatmasaydınız, bilgisayarı zorla kapat ve yeniden aç, güç düğmesine 10 saniye boyunca basılı tutarak bilgisayarı kapat. 30 saniye bekle ve tekrar aç. Eğer tekrar aynı ekrana gelirse, tekrar aynı şekilde kapat fakat bu sefer bilgisayar açılırken ekranın genellikle alt kısımlarında yazan tuşa bas F8 olabilir F12 olabilir "Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri" ekranına girersen Güvenli Mod ile Başlat seçeneğini seç.
Güvenli modda açıldıysa:
Win + I tuşlarına basarak Ayarlar → Windows Güncelleme → Güncellemeleri kaldır seçeneğini dene.

Hocam tam sizin yazdığınız metni okurken siyah ekran oldu açılış ekranı falan geldi bilgisayar açıldı şu an daha bir problem olur mu sizce.

Win + R tuş kombinasyonlarına basın açılan pencereye cmd yazın Enter'a basın oraya ise sfc /scannow yazın ve enter'a basın, bozulmuş veya eksik sistem dosyalarını tarar ve onarır.

Win + R tuş kombinasyonlarına basın açılan pencereye cmd yazın Enter'a basın oraya ise sfc /scannow yazın ve enter'a basın, bozulmuş veya eksik sistem dosyalarını tarar ve onarır.
Hocam böyle diyor

Dosya Ekleri

• IMG_20250220_145116.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 28
Başlat kısmına cmd yazın ve yönetici olarak çalıştırın, sonra tekrar "sfc /scannow" yazın. Görselde sfc ve /scannow arasında boşluk bırakmadığınızı görüyorum lütfen dediğim şekilde yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…