to2 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 135 24 Ağustos 2023 #1 Dün yatmadan önce Windows'u güncelleyip öyle yattım, sabah PC'yi açtığımda başlat menüsü bozulmuştu, doğru düzgün açılmıyor 2-3 kere basıyorum o şekilde açılıyor ve arama kısmına bir şey yazamıyorum direk kapanıyor nasıl çözerim? The Snow Patrol dedi: "CTRL + Shift + ESC" tuşları ile "Görev Yöneticisi" uygulamasını açın. "Windows Gezgini" işlemini bulun ve sağ alttaki "yeniden başlat" butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde çözdüm tamamdır.
Dün yatmadan önce Windows'u güncelleyip öyle yattım, sabah PC'yi açtığımda başlat menüsü bozulmuştu, doğru düzgün açılmıyor 2-3 kere basıyorum o şekilde açılıyor ve arama kısmına bir şey yazamıyorum direk kapanıyor nasıl çözerim? The Snow Patrol dedi: "CTRL + Shift + ESC" tuşları ile "Görev Yöneticisi" uygulamasını açın. "Windows Gezgini" işlemini bulun ve sağ alttaki "yeniden başlat" butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde çözdüm tamamdır.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Windows bütünlüğünü kontrol etmek de çözebilir bilginize.