Bugxibunny Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Merhaba. Windows 11'e Update yaptım, her şey çok güzel fakat 1 hafta sonra fark ettim ki Discord'da mikrofon çalışmıyor. İnternet üzerinden videolar vs izledim ama nafile. Ne yapmam lazım? Hala çalışmıyor. Not: Kulaklığım HyperX Cloud 2.
Merhaba. Windows 11'e Update yaptım, her şey çok güzel fakat 1 hafta sonra fark ettim ki Discord'da mikrofon çalışmıyor. İnternet üzerinden videolar vs izledim ama nafile. Ne yapmam lazım? Hala çalışmıyor. Not: Kulaklığım HyperX Cloud 2.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 2 Kasım 2022 #2 Gizlikik ayarlarinsan Mikrofon erisimine baktin mi reis? Artı 0 Eksi Çözüm
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.236 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 2 Kasım 2022 #3 Tarayıcıdan mikrofon erişimine izin vermediyseniz verin. Artı 0 Eksi
KS KS Bugxibunny Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #4 Tara. Hasan Kahraman dedi: Tarayıcıdan mikrofon erişimine izin vermediyseniz verin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan derken uygulama üzerinden kullanıyorum default ayarlarda zaten. phan metal dedi: Gizlikik ayarlarinsan mikrofon erisimine baktin mi reis? Genişletmek için tıkla... Baktım herhangi bir sorun yok gözüküyor orada videolar da izledim internetten fakat bulamadım çözümü. Artı 0 Eksi
Tara. Hasan Kahraman dedi: Tarayıcıdan mikrofon erişimine izin vermediyseniz verin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan derken uygulama üzerinden kullanıyorum default ayarlarda zaten. phan metal dedi: Gizlikik ayarlarinsan mikrofon erisimine baktin mi reis? Genişletmek için tıkla... Baktım herhangi bir sorun yok gözüküyor orada videolar da izledim internetten fakat bulamadım çözümü.