Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Ekim 2021 #1 Dün bir güncelleştirme yaptım yatmadan önce sonra kapadım PC'yi sonra kalkıp açınca siyah ekran geldi CTRL alt değil explorer.exe falan yaptım bir fayda etmedi. Dosya gezgini bozuldu. Güncelleme yapınca olmaya başladı.
Dün bir güncelleştirme yaptım yatmadan önce sonra kapadım PC'yi sonra kalkıp açınca siyah ekran geldi CTRL alt değil explorer.exe falan yaptım bir fayda etmedi. Dosya gezgini bozuldu. Güncelleme yapınca olmaya başladı.
Çözüm Ayaz Tanis 29 Aralık 2021 MehmetHakan12 dedi: Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Res at direk ben öyle huzuru buldum.
MehmetHakan12 dedi: Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Res at direk ben öyle huzuru buldum.
MehmetHakan12 Zeptopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Aralık 2021 #3 MehmetHakan12 dedi: Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Res at direk ben öyle huzuru buldum. Artı 2 Eksi Çözüm
MehmetHakan12 dedi: Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Res at direk ben öyle huzuru buldum.
MehmetHakan12 Zeptopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #4 Ayaz Tanis dedi: Res at direk ben öyle huzuru buldum. Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz günlerde yaptım düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ayaz Tanis dedi: Res at direk ben öyle huzuru buldum. Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz günlerde yaptım düzeldi. Teşekkürler.