Çözüldü Windows 11 güncelleme sonrası Windows'u etkinleştir uyarısı çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ali kahya

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Ryzen 5 2600x
GPU : Gigabyte 3070 OC Gaming
Bellek : 16 GB Ram
Ana Kart : Msi B450 Tomahawk
PSU : Corsair 600w 80+
Meslek
HelpDesk
Merhaba,
Ofis bilgisayarımda orijinal Windows 11 lisansı satın alıp girdim hiçbir sorun yoktu fakat dün yaptığım Windows 11 güncellemesinden sonra Windows'u etkinleştir uyarısı çıktı. Lisans key orijinal bizzat Lenovo'dan aldım.
Son yüklediğim güncellemeler ektedir.

Şirket bilgisayarı olduğu için önem arz etmektedir. Sorunu şu şekilde çözdüm, satın almış olduğum Key'i tekrar girince Windows etkinleştirildi :) Windows şaşırmıyor yine.

{11E5A933-7917-4BAE-8DF2-96570409FF1E}.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ofis bilgisayarımda orijinal Windows 11 lisansı satın alıp girdim hiçbir sorun yoktu fakat dün yaptığım Windows 11 güncellemesinden sonra Windows'u etkinleştir uyarısı çıktı. Lisans key orijinal bizzat Lenovo'dan aldım.
Son yüklediğim güncellemeler ektedir.

Şirket bilgisayarı olduğu için önem arz etmektedir. Sorunu şu şekilde çözdüm, satın almış olduğum Key'i tekrar girince Windows etkinleştirildi :) Windows şaşırmıyor yine.

Eki Görüntüle 2334956

Retail olduğu için olabilir mi dostum bu durum OEM değil ya.

Orjinal OEM hocam lenovodan key satın alındı, galiba win11 nezlinde bir sorun sonradan aynı key'i tekrar girince düzeldi ama farklı bilgisayarlara format atıp win 11 yükledim yine aynı sorun oldu daha sonra kendi kendine düzeldi saçma şekilde

hayır şirket bilgisayarları OEM key'ler elimde ki key'i tekrar girince düzeldi

Bende bugün windows güncelleme sonrası aynı hatayı alıyorum düzelir mi acaba?
Merhaba Key varsa elinizde aynı Key'i girin. veya var olay key'i öğrenin kısa bir araştırma ile nasıl yapacağınızı bulabilirsiniz, sonra aynı key'i tekrar girin ben aynı key'i tekrar girerek sorunu çözdüm

Araştırdım ama net bir çözüm bulamadım. Bilgisayarı her açtığımda aynı hatayı veriyor tekrar keyi girip restart atınca düzeliyor ama sonra yine bilgisayarı kapatıp açınca yine aynı hatayı veriyor böyle bir döngü içinde kaldım.
hayır şirket bilgisayarları OEM key'ler elimde ki key'i tekrar girince düzeldi

Merhaba Key varsa elinizde aynı Key'i girin. veya var olay key'i öğrenin kısa bir araştırma ile nasıl yapacağınızı bulabilirsiniz, sonra aynı key'i tekrar girin ben aynı key'i tekrar girerek sorunu çözdüm

Araştırdım ama net bir çözüm bulamadım. Bilgisayarı her açtığımda aynı hatayı veriyor tekrar keyi girip restart atınca düzeliyor ama sonra yine bilgisayarı kapatıp açınca yine aynı hatayı veriyor böyle bir döngü içinde kaldım.
ayarlar etkinleştirme , sorun gideri çalıştırıp bilgisayarsa herhangi bir donanım değişikliği yapmadım şeklinde bir seçenek var mı ? bazı yerlerde görmüştüm. İsterseniz OEM win 11 pro key alın fiyatı uygun 25 TL ye aldığım yerin linkini verebilirim :) ben sorunu şirket bilgisayarında yaşadığım için bu tarz key'leri almadım ama kendi bilgisayarım da uzun yıllardır kullanıyorum memnunum :)

ayarlar etkinleştirme , sorun gideri çalıştırıp bilgisayarsa herhangi bir donanım değişikliği yapmadım şeklinde bir seçenek var mı ? bazı yerlerde görmüştüm. İsterseniz OEM win 11 pro key alın fiyatı uygun 25 TL ye aldığım yerin linkini verebilirim :) ben sorunu şirket bilgisayarında yaşadığım için bu tarz key'leri almadım ama kendi bilgisayarım da uzun yıllardır kullanıyorum memnunum :)
dediğim gibi ne yaptıysam olmadı en son tekrar güncelleme geldi bugün onu yaptım şu an sorun yok gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı