M MaddSlayr Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Yeni laptop aldım Windows 11 Home kurdum. Windows Update yaparken yeniden dene hatası veriyor. Böyle güncellemelerin yanında yeniden dene yazıyor. Sebebi nedir?
Yeni laptop aldım Windows 11 Home kurdum. Windows Update yaparken yeniden dene hatası veriyor. Böyle güncellemelerin yanında yeniden dene yazıyor. Sebebi nedir?
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.168 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2024 #2 Windows 10 Hatalarını Ãözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? rehberi denemekte fayda var hocam.
Windows 10 Hatalarını Ãözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? rehberi denemekte fayda var hocam.
M MaddSlayr Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 chocletemofyyxx dedi: Windows 10 Hatalarını Ãözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? rehberi denemekte fayda var hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sorunu çözdüm burdan Redirecting
chocletemofyyxx dedi: Windows 10 Hatalarını Ãözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? rehberi denemekte fayda var hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sorunu çözdüm burdan Redirecting